Modstander roser Mikkel: Sammenlignes med Messi og Ronaldo

Ungarns landstræner er begejstret for den danske storskytte Mikkel Hansen

Han er Danmarks største stjerne. Til daglig er han stjerne på det franske storhold Paris Håndbold, og forventningerne til Mikkel Hansen er enorme ved denne slutrunde.

Han er manden, der skal føre Danmark til nok et EM-guld, og han er manden, som modstanderne altid holder et ekstra vågent øje med.

Med et overblik af en anden verden, et håndled der er født til at kaste med bolde, og et skud der siger spar to, er Mikkel Hansen vant til at være i centrum og være med helt fremme på topscorerlisten.

Se også: Slog dansk landstræner i skridtet: Nu mødes de igen

Modstanderne frygter ham, således også aftenens modstander fra Ungarn. Her er respekten stor for den danske hardhitter. Ungarns landstræner, den tidligere storspiller Talant Dusjebaev, sammenligner Hansen med fodboldens allerstørste stjerner.

- Det er naturligvis meget svært at stoppe sådan en spiller, for han har det med mål som Cristiano Ronaldo. Det er helt naturligt for ham ligesom med Messi. Den slags mennesker har så stort et talent og en så stor evne til at score mål, at det er utroligt, siger Talant Dujshebaev til TV 2 SPORT.

- Han er helt sikkert en af de bedste spillere i nyere tid, lyder det anerkendende.

Mikkel Hansen mangler hjælp fra sine medspillere. Det er en af grundene til, at han endnu ikke har vist sin høje klasse (Foto: Lars Poulsen) Håndbold EM 2016 - 19. jan. 2016 - kl. 21:09 Dansk EM-gåde: Her er forklaringen på Mikkel Hansens skæve start

Foreløbig ved denne EM-slutrunde har Hansen dog ikke ligefrem levet op til landstrænerens skudsmål, hvor de i to kampe 'blot' er blevet til otte scoringer.

I aften kl. 20 kan Hansen udbygge sin måltotal, når Ungarn venter. Vinder Danmark, tager de maksimumpoint - fire - med over i mellemrunden.

kommentarer
Vis kommentarer
Håndbold
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen