Alarmen afblæst: Landsholdets 'krise' afværget

Morten Olsen var ikke tilfreds med internettet på spillerhotellet, så nu har han taget sagen i egen hånd

Morten Olsen har endelig fundet vej til nettet - på spillerhotellet. Foto: Lars Poulsen
Morten Olsen har endelig fundet vej til nettet - på spillerhotellet. Foto: Lars Poulsen

Der findes, såvidt vides, ikke et europamesterskab i at smile og grine mest, men hvis der gjorde, så ville det danske herrelandshold i håndbold også her være en del af favoritfeltet. Stemningen var i hvert fald overordentlig god til holdets træning søndag aften et døgns tid efter den sikre åbningssejr mod Ungarn.

En af de spillere, der stemplede flot ind i turneringen, var Morten Olsen fra sin position på højre back. Det eneste minus, der var værd at notere sig, var da han i en duel fik et hårdt slag på næsen af en ungarer. Olsen har før haft brækket næsen, hvilket kostede ham et VM i Qatar i 2015.

- Den er lidt øm, men det er bedre, end jeg havde frygtet, så det går nok. Jeg nåede lige at have lidt is på i løbet af kampen, men ellers har jeg ikke haft noget. Jeg tror heller ikke, der ville være så meget at gøre ved det, hvis der nu endelig havde været noget, siger Morten Olsen.

Det er dog ikke kun en sejr over Ungarn og en fortsat intakt næse, Morten Olsen kan glæde sig over. Tidligere på ugen var det en lettere utilfreds Morten Olsen, der kunne fortælle om ganske elendig internet på spillernes hotel.

- Ingen slæber jo film med mere, men nettet på hotellet er så stinkende ringe, at vi ikke kan streame noget som helst. Vi er lidt pressede, og de fleste er helt holdt op med at prøve, sagde han ved den lejlighed.

Morten Olsen jubler med holdkammeraterne efter sejren over Ungarn. Foto: Lars Poulsen
Morten Olsen jubler med holdkammeraterne efter sejren over Ungarn. Foto: Lars Poulsen

Nu ser det dog ud til, at der for en gruppe af spillerne er fundet en løsning - i hvert fald indtil videre.

- Det er helt forfærdeligt (internettet på hotellet, red.). Vi er lige kommet ind i 2018, og vi har fundet et hotel, hvor deres wifi stort set ikke fungerer nogen steder. Det er kun vores fysioterapeut, der har fundet et godt sted til at få wifi. Vi er så et par stykker, der har været ude af finde et kroatisk simkort, hvor vi har en uges fri data, så det kan vi bruge den næste uge - så vi er nogle, der er reddet, lyder det med et grin fra Morten Olsen.

Danmark møder Tjekkiet mandag aften klokken 20.30, hvor Morten Olsen skal se, om han har lige så meget held med at finde nettet på håndboldbanen, som han nu har på spillerhotellet.

Ungarsk stjerne hylder 'danske klassespillere'

Ærlig Rasmus Lauge: Tårerne sjaskede ud på gulvet