Bomber beklager: - Jeg skyder ad helvede til

Knæet holdt, men armen svigtede efter pausen, da Danmark fik prygl af Norge – nu håber Anne Mette Hansen på en sejr i sidste test mod Ungarn

Anne Mette Hansen kommer flyvende i vanlig stil mod Norge lørdag aften - i eftermiddag har hun og holdet sidste chance for at tage en sejr med til EM i Frankrig. Foto: Ritzau/Scanpix
Anne Mette Hansen kommer flyvende i vanlig stil mod Norge lørdag aften - i eftermiddag har hun og holdet sidste chance for at tage en sejr med til EM i Frankrig. Foto: Ritzau/Scanpix
Følg Håndbold

OSLO (Ekstra Bladet): To habile første halvlege mod Frankrig og Norge – og to lige så elendige anden halvlege - om end slutspurten mod Les Bleus næsten var formidable.

To stærke målmænd. To velfortjente nederlag!

I eftermiddag har Klavs Bruun og hans tropper sidste chance for at hente en sejr og lidt selvtillid mod Ungarn, inden turen allerede tirsdag formiddag går mod Nantes og første EM-brag fredag mod Sverige.

Anne Mette Hansen er heldigvis i stand til at spille for fuld kraft, og hun er professionelt fortrøstningsfuld – men kan sagtens finde plads til forbedringer:

- Anden halvleg mod Norge… Vi må lære af vores fejl. Simpelt hen. Det var ikke godt nok – alt for mange uprovokerede fejl. Jeg skyder selv helt ad helvede til i anden halvleg. Det er sådan nogle ting, vi skal tage med: Vi skal fand’me være skarpe, for ellers bliver vi straffet af de bedste i verden. Vi må tage den gode første halvleg med, siger hun.

Kan I nå at lære ret meget af jeres fejl på fem dage – ingen laver dem jo med vilje?

- Nej, men man kan nå at skærpe sig i forhold til de rigtige løb på de rigtige tidspunkter. Vi skal simpelt hen se noget video af os selv, det synes jeg. Det gælder også forsvarsmæssigt. Når vi bliver matchet mod de bedste, får vi et reelt syn på, hvordan det ser ud målt på fejl, og det synes jeg, vi skal bruge positivt.

- Det er altid svært at sige, hvor et hold reelt står. Nu brænder jeg seriøst selv et hav af chancer i anden halvleg, jeg tror ikke, jeg scorer overhovedet. Det er ikke så godt, siger Anne Mette Hansen, der indrømmer, hun var ved at være mør til sidst.

- Ja, jeg var lidt træt. Jeg skal bare tage mig sammen. Knæet fungerede fint, det er jeg rigtig glad for.

Althea Reinhardt havde 12 og Sandra Toft 11 redninger. Alligevel tabte Danmark klart.

Hvilken fornemmelse står du med?

- Jeg står med en god følelse af et fedt samarbejde med forsvaret, og så må vi arbejde med angrebet. Nu skal vi smadre Ungarn ved at stå benhårdt i forsvaret og lave en masse mål, siger Althea Reinhardt inden opgøret mod ungarerne, der trænes af Kim Rasmussen.

Fjeld-tabere: Store smæk til danske piger

Pinligt kvarter: Det var rystende, Danmark

EM-profil har en stærk nyhed: 'Frikendt'

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind