Mensah: - Vi har kvajet os, men ...

Det var nærmest alt, der gik galt mod Tjekkiet, men Mads Mensah gider ikke dvæle ved nederlaget

Få dommen dagen derpå fra Ekstra Bladets to håndboldeksperter. Video: Lars Poulsen, redigering: Peter Boier

- Man kan ikke bruge det til noget.

Så simpelt kunne Mads Mensah svare på spørgsmålet om, hvorvidt Danmark kunne hive et eller andet med fra nederlaget mod Tjekkiet mandag aften. En trist aften for det danske landshold, der var enorme favoritter. En dansk sejr gav 1,01 gange pengene igen på oddset. Der er nok nogle, der har revet sig i håret, hvis de havde den med på kuponen ...

Hvad var det så, der gik galt for Danmark? En hel del, hvis du spørger playmakeren, der holder til i tyske Rhein-Neckar Löwen, hvor han også har Nikolaj Jacobsen som træner.

- Det er vel nærmest alt. Jeg synes til dels, vi står okay i forsvaret, men kun til dels. Så synes jeg, at vi brænder sindssygt mange chancer, han står en stor kamp deres målmand, men han har alt for mange redninger i forhold til kvaliteten af de chancer, vi spiller os frem til. Der er bare for mange fejl, de får straffet, siger Mads Mensah til Ekstra Bladet.

Ikke dvæle ved nederlaget
Det gode er, at ligesom der altid kommer en sporvogn og en pige til, så kommer der også for Danmarks vedkommende en ny håndboldkamp på onsdag, hvor det er Spanien, der skal krydses klinger med. Her skal der en sejr til, hvis Danmark vil holde drømmen om at få fire point med til mellemrunden i live - det er dog ikke udelukkende i danske hænder.

- Nu har vi kvajet os i dag (i går, red.), men med lidt held, så kan det jo være, at den her svipser ikke kommer til at betyde noget, hvis vi får en sejr over Spanien. Ellers skal vi bare have fokus på os selv og få slugt den her, så vi forhåbentligt kan huske, hvordan man spiller håndbold igen.

- Der er ikke noget at bruge den her kamp til, der er ingen point at hente her, så det er med at få det glemt. Turneringen er for kort til at dvæle for meget ved det, siger Mads Mensah.

Det er klokken 20.30 på onsdag, at Danmark skal i kamp igen, og det hele kan følges her på EB.dk.

Efter EM-chokket: - Vi skyder deres målmand til verdensklasse

Pinligt: Historisk dansk EM-nedtur