Annonce:
Annonce:

Nikolaj sender spiller hjem fra EM

Mikkel Hansen er klar til EM, og det er Lasse Svan også – Tim Sørensen rejser torsdag hjem fra Kroatien, hvor ungt talent ikke var i stand til at træne med onsdag

Nikolaj Jacobsen sender Tim Sørensen hjem fra Kroatien. Foto: /ritzau/Lars Poulsen
Nikolaj Jacobsen sender Tim Sørensen hjem fra Kroatien. Foto: /ritzau/Lars Poulsen
Annonce:
Følg Håndbold

MURSKO SREDISCE (Ekstra Bladet): Mikkel Hansen er EM-klar! Stjernens højre knæ klarede to timers skarp træning og en lille halv time i spil til to mål, og det var nok til at overbevise ham selv og landstræneren om, at vi har en venstre back af en vis kaliber med på holdkortet, når Danmark lørdag møder Ungarn.

Mikkel Hansen har i årevis døjet med efterveerne af et overstræk og almindelig slitage på knæet, men den franske pause under Golden League har gjort godt – og monsieur Hansen var i larmende godt humør onsdag formiddag under truppens anden kroatiske session.

Lasse Svan bestod også, og dermed bliver Tim Sørensen sendt hjem til Danmark torsdag, så truppen igen består af 17 spillere, der alle fra start bliver skrevet ind i turneringen.

Annonce:

- Det så rigtig fint ud med Mikkel i store dele af træningen, og det gælder begge ender af banen og i spil til to mål, hvor han er med i de 25 minutter, vi spiller i dag. Så det var rigtigt fint, siger Nikolaj Jacobsen.

Landstræneren måtte lade den venstrehåndede skarpretter fra Gudme stå over i dagens træning:

'Det er gået fint'
- Niclas Kirkeløkke har jo været ude i lang tid og er ikke vant til at belaste sin skulder hver dag, så han trængte efter nogle hårde kampe og træninger til en lille pause og en dag, hvor han kan lave sine øvelser. Det er bare for at være på forkant, han træner igen i morgen, forsikrer landstræneren.

- Lasse Svan har ingen problemer, og det betyder også, at vi torsdag sender Tim Sørensen med et fly hjem til Danmark. Det er gået fint, og der har ikke været nogen reaktion. Hans lyskeskade har heller ikke noget med væske at gøre, så den er jo lidt nemmere at håndtere, end Mikkels har været.

Nikolaj Jacobsen hersede med spillerne i to stive timer, men var hørligt utilfreds med indsatsen de sidste fem-ti minutter.

- De sjuskede lidt til sidst. Jeg var ikke helt tilfreds med koncentrationen.

Folk er vel møre?

- Det kan da godt være. Derfor skal man jo koncentrere sig alligevel!

Mikkel testet for første gang - men HVOR klar er han?

Derfor gik nordmand amok på lille-Landin

Mikkel testet for første gang - men HVOR klar er han?

Den store lønfest: Så meget tjener de danske VM-stjerner

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: