Puha! Mikkel er på banen igen

Mikkel Hansen og Hans Lindberg er godt plastret til, men begge deltager i den sidste træning før åbningskampen i morgen aften

Den danske verdensstjerne er tilbage på træningsbanen. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix
Den danske verdensstjerne er tilbage på træningsbanen. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix

MURSKO SREDISCE (Ekstra Bladet): Mikkel Hansen er på banen igen – og det samme er Hans Lindberg i den lille skolehal små ti km fra spillerhotellet tæt ved den slovenske grænse.

Nikolaj Jacobsen og Co. kom i bus til hallen kort før kl. 11 for at starte den fjerde session på kroatisk jord, der i lighed med den i går er lukket for offentligheden. Dog har pressen haft adgang til det første kvarter af de klistrede løjer på parketgulvet i den ferieramte flække, og alt tyder altså på, at der er godt nyt:

Såvel Mikkel Hansen som Hans Lindberg er klar til kamp i morgen aften, når Danmark indleder EM med kampen mod Ungarn i Varazdin.

Også Hans Lindberg er på træningsbanen igen. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix
Også Hans Lindberg er på træningsbanen igen. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix

De to rutinerede spillere stødte hovederne sammen i går, da Hans Lindberg for i kontra og vædrede Mikkel Hansen voldsomt. Hans Lindberg måtte efterfølgende sys ved det ene øjenbryn, mens Paris-stjernen fik et ordentligt fur på kinden og en mindre rift, der dog ikke er voldsommere, end den kan holdes sammen med et fornuftigt stykke plaster.

Holdet træner frem til kl. 13, hvorefter der senere på eftermiddagen er pressemøde på hotellet. Danmark spiller mod Ungarn kl. 20.30 i morgen aften. Ekstra Bladet dækker kampen LIVE.

Fotos: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix

Pas på i svinget: EM-spillere ramt af køresyge!

Nikolaj Jacobsens mor faldt død om i håndboldhallen: Det ændrede alt

Nikolaj med de gamle dyder - men intet nøgenløb

Landsholdets hemmeligheder: Overtro, hovedpuder, Red Bull og Matador