Stjerne raser efter choknederlag: - Vi måtte sidde helt stille og holde kæft

De norske håndboldkvinder tabte sensationelt til Tyskland i deres første kamp ved EM i Frankrig. Undervejs i kampen fik de norske spillere dog ikke lov til at juble, og det forarger flere spillere

De tyske håndboldkvinder jublede, da de vandt over Norge. De norske spillere var efter kampen både utilfredse med spillet og de kampdelegerede. Foto: Fred Tanneau/Ritzau Scanpix
De tyske håndboldkvinder jublede, da de vandt over Norge. De norske spillere var efter kampen både utilfredse med spillet og de kampdelegerede. Foto: Fred Tanneau/Ritzau Scanpix

Norge fik sit første nederlag ved EM siden 2014, da Tyskland besejrede de norske storfavoritter med 33-32.

Derfor var de norske spillere naturligvis skuffede efter deres præstation.

De var dog endnu mere rasende over flere episoder i løbet af kampen.

Flere norske stjerner har efter kampen udtrykt sig aldeles kritisk over for de kampdelegerede. Ved flere lejligheder fik nordmændene at vide, at de ikke måtte juble for meget, når de scorede.

Det gjorde blandt venstrebacken Veronica Kristiansen rasende.

- Vi fik ikke lov til at juble. Vi måtte bare sidde helt stille og holde kæft. Vi fik at vide, at vi skulle holde kæft, bare fordi vi løftede armene.

- Forbundet bliver strengere og strengere. Nu får man snart ikke lov til noget som helst, siger Kristiansen til Dagbladet.

Måtte ikke vise følelser
De kampdelegerede sidder bag de to holds udskiftningsbænk. Deres ansvar er at holde styr på det hele både på og uden for banen. 

Den norske playmaker Stine Bredal Oftedal pointerer, at hun synes, at de kampdelegerede var hårdere end normalt.

- Vi prøvede bare at skabe lidt stemning, siger Oftedal til Dagbladet.

Ifølge stregspiller Kari Brattset lagde de mærke til alt og pointerede det med det samme.

- Vi fik besked på ikke at vise vores følelser på bænken. Jeg forstår det ikke. Det er absolut ikke normalt, siger Brattset til Dagbladet.

Dagbladet har forsøgt at få en kommentar fra Det Europæiske Håndboldforbund angående den hårde kritik, men de er ikke vendt tilbage på mediets henvendelse.

Næste kamp for Norge ved EM er på mandag mod Tjekkiet. De andre hold i puljen er Tyskland og Rumænien. De tre bedste hold går videre til mellemrunden.

Se også: EM-chok påvirker dansk stjerne: - Det er lidt vildt

Se også: For første gang i fire år: Stormagt taber sensationelt

34 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere