En gammel kending kommer retur

Islandsk stjerne får ønske opfyldt i Aalborg

Arnor Atlason vil snart være tilbage i dansk håndbold i Aalborgs trøje og ikke AG's trøje uden ærmer (Foto: TARIQ MIKKEL KHAN)
Arnor Atlason vil snart være tilbage i dansk håndbold i Aalborgs trøje og ikke AG's trøje uden ærmer (Foto: TARIQ MIKKEL KHAN)

En god gammel kending, den tidligere FCK- og AG-anfører Arnor Atlason har fået opfyldt sit ønske om at komme retur til dansk håndbold.

Det er Aalborg, som vil hente den driftsikre bagspiller som erstatning for svenske Emil Berggren, der mandag fik grønt lys til at forlade Danmark til sommer og rejse med kæresten, den nuværende Tvis Holstebro-spiller Jamira Roberts, efter alt at dømme til Norge.

Arnor Atlason, som efter AG's konkurs via Flensburg Handewitt er endt i franske St. Raphael, afleverede ved Golden League-turneringen i Oslo i november en 'jobansøgning', da den stærke islænding fortalte Ekstra Bladet, at han følte sig mere dansk end islandsk og gerne ville tilbage til Danmark.

Se også: Denne gamle kending vil hjem til Danmark

Den 31-årige landsholdsspiller, som har vundet OL-sølv og EM-bronze, er den tredje nye topspiller, som Aalborg vil hente til den kommende sæson.

Tidligere har nordjyderne hentet ligaens pt. topscorer, Patrick Wiesmach hjem til Aalborg fra Tvis Holstebro.

Landsholdsreserven, der har fået sin opdragelse i Limfjorsdsbyen, flirtede længe med tyske Frisch Auf Göppingen, men flirten løb ud i sandet med HSV Hamburgs konkurs, som gav de andre Bundesligaklubber mulighed for at forstærke sig i utide, hvilket sendte den danske højrefløj ud i mørket.

Derudover har Aalborg skrevet med Mors Thy's topscorer, Tobias Ellebæk, så nordjyderne, som pt. er uden træner til næste sæson med Jesper Jensens opsigelse et år før tiden, vil på papiret se ud til at have et stærkere mandskab med stor tiltrækningskraft for en ambitiøs træner.

 

 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere