Er uenig med Klavs Bruun: Nu stopper hun på landsholdet

Fysioterapeut Birte Andersen forlader håndboldkvinderne efter otte år. Hun og landstræneren ser for forskelligt på tingene

Uenigheder med landstræner Klavs Bruun Jørgensen førte til opsigelse (Foto: Jens Dresling)
Uenigheder med landstræner Klavs Bruun Jørgensen førte til opsigelse (Foto: Jens Dresling)

Skiftet fra den mangeårige landstræner Jan Pytlick til efterfølgeren Klavs Bruun Jørgensen trækker tilsyneladende fortsat spor på kvindelandsholdet i håndbold.

Fredag valgte holdets fysioterapeut gennem otte år, Birte Andersen, at aflevere sin opsigelse, og hun lægger ikke skjul på, at det skyldes, at hun ikke er på bølgelængde med den nye landstræner.

Håndbold-profil melder fra til OL- og EM-kval

- Klavs og jeg ser forskelligt på tingene, men jeg ønsker ham og pigerne det bedste, siger Birte Andersen til TV2.

Hun har ikke ønsket at uddybe nærmere, hvori uenighederne består.

Klavs Bruun Jørgensen siger til tv-stationens hjemmeside, at det er naturligt, at der sker udskiftninger blandt fysioterapeuterne.

- Vi har set lidt forskelligt på nogle ting, og så har Birte valgt at stoppe. Det har jeg respekt for, lyder det fra landstræneren.

Klavs Bruun: Derfor røg Gravholt af landsholdet

For to uger siden fyrede Klavs Bruun Jørgensen stregspilleren Mette Gravholt fra landsholdet, fordi "Gravholts opfattelse af, hvad det vil sige at indgå på et landshold, ikke flugter med vores", som han formulerede det.

Landsholdets næste opgaver er to EM-kvalifikationskampe mod Rusland og derefter OL-kvalifikationskampene mod Rumænien, Montenegro og Uruguay. Alle kampe spilles i marts.