Få timer før afgørelsen: Dansk landsholdsspiller er rasende

Jannick Green fik ikke gjort god reklame for sig selv i den sidste test inden VM, og han er i tvivl, om han får en billet til slutrunden

Hvem trækker nitten, når den danske VM-trup udtages mandag?

På målmandsposten er det sikkert, at landstræner Gudmundur Gudmundsson kommer til at skuffe enten Kevin Møller eller Jannick Green.

De to keepere har i de seneste dage kæmpet om pladsen som suppleant til førstevalget Nicklas Landin, og mandag falder afgørelsen så.

I søndagens sejr over Island fik Green hele anden halvleg til at bevise sit værd, mens Kevin Møller var forbigået i forhold til spilletid. Alligevel kan det vise sig, at det er sidstnævnte, som kom bedst ud af opgøret. Selv om han slet ikke var på banen.

For Green leverede ingen stor indsats. Snarere tværtimod. En redningsprocent på 16 bevidner om en skuffende aften for Magdeburg-målmanden, der selv var skuffet over sin præstation og erkender, at det er ekstra hårdt, når han står midt i direkte duel om en eftertragtet plads i truppen.

- Det kom jeg sgu ikke ret godt ud af. Det var bestemt ikke en landskamp, jeg tænker tilbage på med stor glæde. Det var noget værre rod, og det er jeg selvfølgelig træt af, siger Green til TV2 Sport.

- Jeg er først og fremmest rasende. Jeg synes sgu, det er enormt frustrerende. Når du ved, du er i en konkurrencesituation mod Kevin, så gør det ondt, selvom det bare er en træningskamp. Så er det pisseirriterende, fortæller målmanden.

Green må nu væbne sig med tålmodighed, inden han ved, om kufferten skal pakkes, og en del af januar skal bruges i Frankrig sammen med resten af landsholdet.

Under OL i Brasilien var den tidligere BSV-keeper med til at sikre guldet, men han er usikker på, om han får lov til at kæmpe for nyt metal til Danmark denne gang.

- Det har jeg været hele tiden. Det var 50/50 fra start oven i mit hoved, og så er det klart, det gør ekstra ondt, når jeg går ind og leverer sådan en omgang hø, siger Green.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson fortalte søndag til Ekstra Bladet, at han har overvejelse om en enkelt eller to spillere i forhold til udformningen af den endelige trup.

Islændingen ville - efter eget udsagn - vurdere de forskellige præstationer ved at se video hele natten, før han ville at fælde sin dom. Den bliver offentliggjort mandag eftermiddag.

VM-slutrunden tager sin begyndelse onsdag aften, når de franske VM-værter og regerende mestre skal i kamp mod Brasilien. Danmark skal første gang i aktion fredag, hvor Argentina er modstanderen.

Jannick Green kan også sprude i målet - se ham punktere bolden med redning her:

Island smadret i dansk magtdemonstration

Håndbold-profil efter tv-drama: Vi flækkede af grin

Danmark i forrygende VM-form