Annonce:
Annonce:

Fælt nederlag: Mulle hænger med mulen

Skuffelsen stod i lange køer i Næstved, hvor Mulle og Nykøbing tabte den første DM-finale til overmagten fra København

Mulle (til højre) og landsholdsspilleren Sarah Iversen hænger med mulerne efter nederlaget i den førse DM-finalekamp. Foto: Per Rasmussen
Mulle (til højre) og landsholdsspilleren Sarah Iversen hænger med mulerne efter nederlaget i den førse DM-finalekamp. Foto: Per Rasmussen
Annonce:
Følg Håndbold

NÆSTVED: (Ekstra Bladet): Tre mål på ni forsøg. Og læg så lige et ordentligt læsfuld tekniske fejl oveni. Kristina ’Mulle’ Kristiansen havde al mulig grund til at hænge med mulen efter nederlaget på 26-29 i den første DM-finale lørdag eftermiddag.

- Jaja, vi har en chance mere, og den må vi gribe på lørdag, siger en super skuffet Kristina Kristiansen efter en tempofyldt affære i Arena Næstved.

- Vi laver faktisk mange mål i angrebet, men vi brænder også nogle trælse nogen, hvor vi gerne ville have haft scoret – men det er især i forsvaret, vi har problemer. Det ser for nemt ud for dem, når de kommer ind over.

Får de lov til for meget efter min smag?

- Det ved jeg ikke. Det må du spørge dommerne om!

Hvad skal I især arbejde med den næste uge?

Annonce:

- Vi skal helt klart forbedre os i forsvaret. Vi må hjem og se en masse video og finde ud af, hvordan vi får lappet de huller, der er i defensiven. Det er bare ikke godt nok! Nu skal vi være rigtigt skuffede og sure, for det her er vores egen skyld. Vi har en chance mere, og det er på lørdag.

Den første DM-finale for mange af spillerne. Var der nerver?

- Nej, der var ingen, der havde regnet med det her, så om det går den ene eller anden vej… Det er stort for Nykøbing og os piger uanset hvad, men det er mere måden, det sker på, der gør rigtigt ondt, siger Mulle.

39-årige Mette Sahlholdt Iversen:

- Jeg er skuffet over, vi ikke stempler mere ind i denne kamp. Vi kan takke os selv for, at vi står som tabere, for vi spiller SLET ikke godt nok angrebsspil, og så taber vi vel stort set alle mand-mand dueller i forsvaret. Så vinder man i hvert fald ikke en kamp som i dag, siger hun og tilføjer:

- Jeg synes også, København får lov til at spille noget hårdere, end vi gør. Jeg ved ikke, om vi bliver lidt kyste af det, men uanset hvad, så ligger skylden for nederlaget på vores egne skuldre.

Var I dårlige til at håndtere presset på hjemmebane?

Annonce:

- Det ved jeg ikke. Alle siger jo, at man skal vinde sin hjemmebane, og når holdet så kommer lidt dårligt fra start, hænger man jo efter hele kampen. Heldigvis er der en ny kamp på lørdag, og jeg tænker, vi har en lige så stor chance for at vinde den, som København har.

Den største trøst er vel, at der er plads til forbedringer?

- Jo og det er også det, vi har siddet og snakket om ude i omklædningsrummet. Vi mener i hvert fald, vi sagtens kan præstere bedre, end vi gør i dag, siger målvogteren før det, der kan blive hende sidste håndboldkamp på elite-niveau.

Drama til sidst: Mulle mast i finale

BSV tvinger med sejr Aalborg Håndbold ud i tredje kamp

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: