Fantomkamp af Kasper Hvidt var ikke nok

KIF Kolding Københavns tabte i Champions League efter kæmpe black out

Kasper Hvidt klarede bl. a. fire straffekast mod Montpellier (Foto: Ernst van Norde)
Kasper Hvidt klarede bl. a. fire straffekast mod Montpellier (Foto: Ernst van Norde)

Montpellier-KIF Kolding København 30-25

Snart 40 år, men ikke færdig.

Tværtimod kan Kasper Hvidt fortsat hive en fantomkamp ud af ærmet, når der er mest brug for det.

Desværre var det ikke nok, så KIF Kolding København endte med at få det tredje Champions League-nederlag i træk i det sydlige Frankrig.

Det lignede ellers i 50 minutter den store oprejsning for fusionholdet, der gik ind i de sidste 10 minutter med en to måls føring på 25-23.

Derfor stod KIF Kolding København i kø for at lave fejl og med syv mål i træk vendte franskmændene op og ned på opgøret.

Så Kasper Hvidts mange mirakler blev spildte kræfter efter det store black out.

Målmanden fik et ordentligt skrub i slutfasen, da han var ude og kæmpe om en bold med Montpelliers tunesiske fløj, Aymen Toumi.

Den gamle målmand reddede bl. a. fire straffekast plus en masse andre 100 pct. chancer, men forgæves, fordi de to mest erfarne i den anden ende, Lukas Karlsson og Bo Spellerberg  kun brillerede i små bidder.

Undtagelsen var stortalentet Lasse Andersson indtil franskmændene med en brutal tackling kun takseret til to minutter effektivt fik stoppet hans målfest.

Inden Lasse Andersson blev sendt i gulvet og måtte ud og sunde sig, havde stortalentet scoret ni gange og vist, hvorfor en klub som Champions League-mestrene Barcelona har hjulpet ham i sommerpausen med at komme benene  igen og tilbage på banen efter store problemer med springerknæ efter en mislykket operation.

De første 50 minutter fra KIF Kolding København var det bedste fra danmarksmestrenes side i denne sæson, selv om det ikke var så meget, at Torsten Laen kunne bidrage med modsat den anden tilbagevendte Lars Jørgensen, som tog og gav af et stort hjerte.

Han var som flere andre ikke venner ed de slovenske dommere, Nenad Krstiic og Peter Ljubic, der trods et halvt landsmænd på Montpellier havde fået lov at dømme kampen. Det har i mange år været forklaringen på, at der næsten aldrig har været danske dommere i Flensburg.

5 kommentarer
Vis kommentarer