FCM-kvinder går på rov hos håndboldrival

FC Midtjyllands håndboldkvinder forstærkes med den svenske landsholdsplaymaker Johanna Ahlm fra næste sæson

Svenske Johanna Ahlm, her i kamp mod Danmark, skifter fra Team Esbjerg til FCM fra næste sæson. (Foto: Lars Poulsen)
Svenske Johanna Ahlm, her i kamp mod Danmark, skifter fra Team Esbjerg til FCM fra næste sæson. (Foto: Lars Poulsen)

Puslespillet til den nye sæson begynder så småt at falde på plads for FC Midtjyllands håndboldkvinder.

For nylig hentede FCM den danske landsholdsspiller Louise Burgaard, og onsdag aften præsenterede klubben den svenske landsholdsspiller Johanna Ahlm, der efter sæsonen skifter fra Team Esbjerg.

Se også: Dameligaens tophold mister svensk stjerne

- Johanna Ahlm er en spiller, vi har fulgt i flere år, og som vi flere gange har haft oppe og vende. Hun har været eftertragtet af flere klubber, så vi er både glad for og stolte over at kunne tilknytte hende.

- Både spillemæssigt og værdimæssigt passer hun godt ind på holdet, siger FCM-træner Helle Thomsen til klubbens hjemmeside.

- Hun er en spiller, der dækker alle tre pladser i bagkæden, men hun er tiltænkt playmakerrollen hos os. Vi får en rutineret spiller med international erfaring, som går forrest til træning og kampe, siger hun.

Den 27-årige svensker glæder sig til at tørne ud for FCM, som hun har skrevet en toårig kontrakt med.

- Det er en god klub og et hold, som jeg kan se mig selv passe ind på. Der er en god træningskultur i klubben, og holdet spiller et spil, som passer til min spillestil, siger Ahlm, der de seneste seks år har optrådt i dansk håndbold.

Se også: Officielt: Dansk stjerne skifter til rivalerne

- FCM er et stærkt hold, hvor der kun er sket få udskiftninger i de seneste sæsoner, og det betyder, der er en god kontinuitet på holdet, og det gør forhåbentlig også, at det er lettere at komme ind på holdet.

- Jeg søgte en klub med klare værdier, og hvor jeg kan udvikle mig. Jeg vil gerne spille i en topklub, som spiller europæisk håndbold og hvert år spiller med om det danske mesterskab, forklarer Ahlm.

2 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere