FCM-skytte efter ny sejr: Helt klar til slutspillet

Line Jørgensen og holdkammeraterne i FCM har været stærkt spillende i anden halvdel af sæsonen

Følg Håndbold

Med lørdagens 28-21-sejr over Viborg har FCM's håndboldkvinder vundet seks kampe i træk i Boxer Dameligaen og ligger nu side om side med Team Esbjerg i toppen af rækken.

Det er et midtjysk hold, der har været stærkt efter jul, og spillerne har fundet hinanden på det helt rigtige tidspunkt, mener landsholdsanfører Line Jørgensen.

- Vi har haft mere tid sammen, og det har været afgørende. Nye spillere som Sabina Jacobsen er kommet ind i vores rytme og vores koncept, så vi er helt klar til slutspillet, siger Line Jørgensen.

Der var ikke den store tvivl om sejren over Viborg. Det stod 15-12 ved pausen, og gode redninger af Sabine Englert og stærkt forsvarsspil lagde grunden til en række kontrascoringer i anden halvleg.

Skal nok blive stærkere
- Vi stod stærkt i forsvaret i hele kampen. Vi havde en timeout i anden halvleg, hvor vi sagde: "Nu løber vi". Det gav fire mål i træk. Samtidig stod Englert meget fint og havde nogle gode udkast, siger Line Jørgensen.

Lige nu ligner FCM er noget bedre bud på en dansk mester end Viborg, men meget kan ændre sig, inden det hele spidser til, siger venstrehåndsskytten.

- Der er stadig noget tid, til slutspiller starter, og Viborg skal nok blive stærkere til den tid. Isabelle Gulldén var ikke med i dag, og de får måske Mette Gravholt med igen. Sanja Damnjanovic er også på vej i god form.

- Vi har i denne sæson en liga, hvor alt kan ske. Vi skal nok kæmpe med Team Esbjerg, Viborg og Team Tvis Holstebro om guldet. Alle fire er inde i kampen om det, lyder det fra Line Jørgensen.

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.