Fik besked i bussen: 26 nu isoleret

26 personer fra Nordsjælland Håndbold er nu isoleret, fordi én fik en ærgerlig besked i spillerbussen

Nordsjællands cheftræner Simon Dahl Jørgensen må vente med at genoptage sit arbejde til engang i næste uge. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Nordsjællands cheftræner Simon Dahl Jørgensen må vente med at genoptage sit arbejde til engang i næste uge. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Følg Håndbold

Det er ikke kun ved VM i Egypten, at corona sætter en kæp i hjulet på håndboldsporten.

I den hjemlige andedam er 1. division blevet ramt af en corona-knytnæve.

Hele 26 personer fra Nordsjælland Håndbold nu isoleret, fordi én spiller fik et positivt testsvar, mens han sad i bussen med sine holdkammerater og staben.

- Vi var lige rullet ind på p-pladsen ved Odense Idrætshal, da én af spillerne fik besked om, at han var testet positiv, fortæller sportschef Jørn Blom Hansen til klubbens hjemmeside.

Mandskabet kom altså aldrig ind i Dalum Hallen, men hjemmeholdet HC Odense var dog klar med en forfriskning til hans ramte hold, beretter han til Sjællandske Medier.

- De syntes, at det var en god idé, om vi blev derude. De kom så lige og satte en kasse øl og nogle sodavand og ønskede os god tur hjem, fortæller Jørn Blom Hansen til mediet.

Samler kugleskøre stjerner: Kan gå HELT galt

Den smittede, keeper Frederik Andersson, fik bagsædet for sig selv, da turen gik hjemover.

- Det er da irriterende at være årsag til sådan noget rod, men vi har taget de forholdsregler, der skal tages, så det er bare ærgerligt. Gutterne var søde nok i bussen på vejen hjem, og der blev sendt både vand, mad og en hel del jokes min vej på turen hjem, siger Frederik Andersson, siger han til Helsingør Dagblad.

- Alle i bussen skal nu i isolation og skal testes søndag og tirsdag. Og hvis begge tests er negative, kan der trænes igen fra på onsdag, siger sportschefen.

Kampen lørdag mod Elitesport Vendsyssel er selvsagt ikke mulig at gennemføre som planlagt, da spillerne skal testes søndag og tirsdag. Ved to negative prøver må de genoptage træningen.

Kaldt 'fjols': Svarer igen

Viaplay-bombe: Her er løsningen til sportsfans

Svinedyr FCK-manøvre: Nu gør de regningen op

De skal redde Brøndbys fremtid

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind