Hans Lindberg er klar til to ugers træningslejr i Guadeloupe, selv om han søndag blev far for anden gang ved en fødsel, der blev sat i gang før tiden.
- Vi var på hospitalet fredag morgen, og så blev Jeanette stille og roligt sat i gang. Der skete så først noget for alvor lørdag kort før midnat, og så fødte hun en søn søndag morgen klokken halv-syv, fortæller Füchse-fløjen
- Jeanette havde termin 16. juni, men hun blev sat i gang, fordi der var nogle indikatorer på, at hun havde svangerskabs-diabetes. Han vejede 4,2 kilo, da han kom ud, og det er normalt, når der er tale om diabetes. Så anbefaler de, at man sætter fødslen i gang før tid – og det passer jo så i bund og grund meget godt i forhold til det her.
Fantastisk kone du har! Og så får du lov til at stikke afsted til landskampe og Guadeloupe…
- Jamen, alle efterfølgende tests har været gode, og vi forlod sygehuset allerede søndag aften. Jeg har en stærk hustru, og vi har selvfølgelig talt om det her, så der var ingen betænkeligheder, siger Hans Lindberg.
- Familien kommer til Berlin og hjælper, og vi har taget dette valg sammen. Det er klart, det er ret specielt lige at have fået søn nummer to, og mindre end to døgn tager jeg så væk fra ham. Men det er nu engang sådan, det er, siger Hans Lindberg, der er far til snart treårige Aron.
- Jeg tror faktisk, det bliver sværere for mig end for min kone. Jeg kan godt mærke, det er underligt, at man det ene øjeblik står med en nyfødt søn på armen, og det næste er man så i gang med at pakke en taske. Det er ret underligt.
- Man kan sige, at nu flaskede det sig sådan, at fødslen gik godt. Hvis testene ikke havde været okay, havde det selvfølgelig ikke været en mulighed at tage af sted, og det har jeg hele tiden haft en aftale med min hustru – og Nikolaj – om.
- Vi fik at vide, at 50 pct. af alle fødsler, der bliver sat for tidligt i gang, kan resultere i tilvænningsproblemer i forhold til at trække vejret ordentligt og så videre. Men han har klaret alt selv lige fra starten, og kl. 21 tog vi hjem fra klinikken.
Nu følger så et relativt barsk rejseprogram for den 36-årige fløj, der midt på natten til onsdag flyver fra Karup til Paris, hvor holdet så skal hele vejen fra Charles de Gaulle-lufthavnen nord for byen mod syd til Orly, hvor den transatlantiske flyver så daffer af tidligt onsdag morgen.
Små ti timer senere lander det danske – og franske – landshold så på Guadeloupe, hvor tidsforskellen er på seks timer.
Det kan blive en ond onsdag…
Stolt og flad tysk mester: Jeg får stadig gåsehud