Annonce:
Annonce:

Første gang i 14 år: Så får Boldsen smækkys på live-tv

Joachim Boldsen fik kæmpe smækkys af Thomas Mogensen efter danskerklubbens første guld i 14 år, og der kom også en kørestol i tv-studiet

Annonce:
Følg Håndbold

SE DET SJOVE TV-KLIP, HVOR BOLDSEN BLIVER KYSSET I TV-AFSPILLEREN LIGE HER

- JAAAA, for helvede det var krafteddeme os til sidst mand, og så kommer det kæmpe smækkys til Joachim Boldsen på direkte tv.

Thomas Mogensen spillede søndag aften sin sidste kamp for Flensburg-Handewitt efter 11 år i klubben, og det sluttede med et tysk mesterskab for første gang i 14 år, og derfor var han lidt gladere end gennemsnittet, da han kom i studiet hos TV3 Sport og Joachim Boldsen og gav tv-ekspert et kæmpe smækkys, som du kan se i tv-klippet her.

Guldet blev sikret på dramatisk vis i sidste spillerunde, hvor den danskertunge klub i Nordtyskland vandt med 22-21 over Frisch Auf Göppingen.

Dermed var det uden betydning, at Nikolaj Jacobsens Rhein-Neckar Löwen selv vandt 28-25 over Leipzig. Rhein-Neckar må nøjes med andenpladsen, da holdet sluttede et point efter Flensburg.

Annonce:

I truppen har de tyske håndboldmestre en stor dansk delegation bestående af Kevin Møller, Lasse Svan Hansen, Anders Zachariassen, Henrik Toft Hansen, Rasmus Lauge og Thomas Mogensen.

Tidligere i sæsonen var også Rasmus Lind på kontrakt i klubben.

Sidst Flensburg-Handewitt blev mestre, hed profilerne på holdet Lars Krogh Jeppesen, Joachim Boldsen, Søren Stryger og Lars Christiansen.

I lang tid var Göppingen ved at spolere søndagens guldfest i Flens-Arena, der tidligere var kendt som Campushalle. Her var Danmarks statsminister, Lars Løkke Rasmussen (V), blandt tilskuerne.

Gæsteholdet gjorde alt for at sænke tempoet og spillede med stor tålmodighed. Da Göppingen samtidig blev ved med at hænge på stillingsmæssigt, spredte nervøsiteten sig efterhånden også til publikum.

Ved pausen lå Rhein-Neckar Löwen til at tage mesterskabet, da stillingen i Flensborg var 12-12, mens Nikolaj Jacobsens mandskab selv førte 13-12 over Leipzig.

Annonce:

Først i det 42. minut begyndte det for alvor at lugte af et mesterskab, da Rasmus Lauge med en flot scoring sendte hjemmeholdet foran med to mål for første gang i kampen.

Siden meldte også Lasse Svan Hansen sig ind i opgøret, da han rettede op på et par afbrændere med to scoringer i træk.

Göppingen kunne dog ikke rystes af, men flere stærke redninger i målet af Kevin Møller holdt et nervepræget Flensburg-hold i front.

Ved stillingen 20-18 med seks minutter tilbage kunne Rasmus Lauge have bragt hjemmeholdet i front med tre mål, men danskeren brændte et straffekast. I stedet reducerede Göppingen, og så var der lagt op til en nervøs afslutning.

Her viste Lauge, at han var kommet over straffemisset, og med sin store fysik og hurtige fødder rev han flere gange Göppingens forsvar fra hinanden.

Med syv andenpladser siden mesterskabet i 2004 har Flensburg været kendt som den evige toer i tysk håndbold, men med et forspring på to mål inden kampens sidste minut, brød en udsolgt arena ud i guldglæde og tårer.

Annonce:

Det gjaldt også Thomas Mogensen, som spillede sin sidste kamp efter 11 år i Flensburg. Også Kevin Møller og Henrik Toft Hansen forlader klubben i sommerpausen. De kan alle pakke en guldmedalje ned i flyttekasserne.

Her siger Mogensen farvel, mens han synger med fansene:

Gudmundur scorer nyt top-job

Gudmundur taler OL-konflikt: Nu vil han mødes med Wilbek

Kampen mod ligaens nummer ti var dog lige en tand for spændende til sidst, siger Flensburg-danskeren Lasse Svan Hansen til TV3 Sport.

- Vi skød flere meter forbi i anden halvleg, og når man ikke kan trække fra, så begynder man at blive nervøs. Havde vi smidt den på gulvet, havde det været den største skuffelse i verden.

- Heldigvis holdt vi hovedet koldt nok til at hive den hjem. Det er jeg sindssygt glad for, siger Lasse Svan Hansen.

Rasmus Lauge var blandt de spillere, der skiftede mellem at lave gode aktioner og nerveprægede fejl.

- Der var nerver på til sidst. Jeg havde selv to-tre chancer, hvor jeg er halvt igennem, men brænder. Det gjorde flere andre også, men vi klarede det, siger Rasmus Lauge til TV3 Sport.

Annonce:

Ved pokaloverrækkelsen blev mesterskabstrofæet, der ligner et stort sølvfad, båret ind af Flensburg-legenden Lars Christiansen.

Trofæet fik Thomas Mogensen lov til at løfte som nummer to kort efter som kronen på værket for 11 års tjeneste i den nordtyske klub. Guldet blev med Mogensens ord sikret efter en "sindssygt dårlig håndboldkamp".

- Det er vildt at slutte med et mesterskab. Jeg er sindssygt glad og stolt, og det har været en ære at spille her i 11 år, siger han til TV3 Sport.

Her kommer titlen i hus

Håndbold-'enkerne': Kvinderne bag de danske EM-stjerner

Så meget tjener de danske EM-helte

Mikkel snydt til sidst: - Det er en skandale!

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: