Annonce:
Annonce:

Fra ondt til værre: Avis publicerer nøgenbilleder af Nora Mørk

Den norske håndboldstjerne må nu sande, at en østeuropæisk avis har valgt at offentliggøre hendes private billeder, som blev stjålet på hendes telefon sidste år

Nora Mørk oplever bestemt ikke den sjoveste tid i sin karriere for tiden. Foto: AP/Ben Curtis
Nora Mørk oplever bestemt ikke den sjoveste tid i sin karriere for tiden. Foto: AP/Ben Curtis
Annonce:
Følg Håndbold

En af verdens bedste kvindelige håndboldspillere, norske Nora Mørk, oplever for tiden et personligt mareridt.

I november stod hun frem og fortalte, at hendes telefon var blevet hacket og 31 billeder - heraf enkelte nøgenbilleder - var blevet stjålet og spredt på nettet.

Siden da er gerningsmanden blevet fundet, og Nora Mørk selv har taget kampen op mod de folk, der har delt billederne - for at få dem stillet til ansvar og stoppe delingen af dem.

Men det ser ud til, at det bliver en hård og måske umulig kamp for den norske stjerne.

For onsdag formiddag valgte en unavngiven østeuropæisk avis af publicere Mørks private billeder, som var blevet stjålet fra hendes mobil.

Det skriver det norske medie VG.

Annonce:

Den østeuropæiske avis har angiveligt skrevet et par linjer om håndboldspilleren og lavet et foto-galleri med hendes private fotos. Avisen har ikke nøjedes med at lægge billederne på deres webside, men har også valgt at dele information om billederne på deres Facebook-side, hvor opslaget er blevet læst af mere end 40.000 brugere.

Harald Reinkind, som spiller for det norske herrelandshold, var chokeret over at høre om den nye udvikling i Nora Mørk-sagen.

- Det er absolut ikke godt. Det bør simpelthen ikke kunne ske. Det er jo helt sygt, og det hører ikke hjemme nogen steder, siger han til VG under en pressemøde ved EM-slutrunden i Zagreb.

Nora Mørk er i øjeblikket i en ordkrig med det norske håndboldforbund. Ifølge stjernen blev hendes private billeder også delt mellem nogle af de norske herrespillere, og Mørk mener ikke, at håndboldforbundet har ageret korrekt i hele sagen.

EM-anfører kritiserer krænket, kvindelig stjerne: Det har vi ikke brug for

Stjålne nøgenbilleder gjorde ondt - nu får Mørk uventet hjælp

Ny udvikling i sagen om stjernens delte nøgenfotos

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: