Fylder 38 år: Dansk veteran vil ikke stoppe

Den danske veteran Lars Jørgensen føler sig frisk nok til at fortsætte karrieren

(Arkivfoto: René Schütze)
(Arkivfoto: René Schütze)

Skjern-KIF Kolding København 22-23

Forsvarsveteran Lars Jørgensen er på papiret i gang med sin sidste sæson.

Der er en kontrakt med de mangedobbelte  danske mestre, som vil løbe ud næste sommer, men den snart 38 årige KIf Kolding København er klar til at forlænge, hvis interessen ellers er gensidig.

Endnu en gang viste KIF Kolding København sig at være bedst til slut, da Lasse Andersson med et brag af et skud scorede sejrsmålet i sidste sekund i årets Super Cup i Skjern.

Stortalentet skød i nærmest i blinde, da Skjern valgte at tage KIF Kolding Københavns normale førsteserver, Bo Spellerberg ud af spillet i det sidste angreb.

Dermed kunne de danske mestre juble til slut efter at have været bagud i størstedelen af kampen mod et velspillende hjemmehold.

Men en række mærkværdige kendelser i slutminutter kom til at fylde alt for meget og efterlod en række frustrerede spillere, så bedømt ud fra afslutningen på opgøret dumpede eksperimentet med fire dommere med et brag.

- Alle fire ville jo afgøre kampen, bemærkede Daniel Svensson fra tabende Skjern.

I mens var der stor glæde i KIF Kolding København-lejren over endnu en pokal til et hold, som ellers synes på vej mod sidste 'salgsdato'.

En påstand som Lars Jørgensen dog ikke vil købe.

- Selvfølgeligt skal jeg forholde mig til, at der er kontraktudløb, men jeg er ikke gået i gang med en afskedsturne, siger Lars Jørgensen.

- Jeg føler mig virkelig fit for fight, og jeg hænger ikke bagefter, som det var tilfældet, at jeg spillede på landsholdet, hvor jeg tit var i kamp med tiden på at blive klar til en slutrunde.

- Det er et spørgsmål om motivation, og jeg føler mig ikke gammel, siger Lars Jørgensen .

Super Cup'en afslørede, at Skjerns ny svenske langskytte, Markus Olsson ligner en spiller, som både kan fylde skoene efter udlejede Henrik Møllgaard til Paris  og den forhenværende Nikolaj Markussen, nu BSV.

Med otte mål satte svenskeren sit præg på en kamp, hvor også Skjerns anden nyerhvervelse, Bjarte Myrhol viste flotte takter modsat KIF Kolding Københavns nye russer, Konstantin Igropulo, der hurtigt blegnede og forsvandt ud af opgøret.

2 kommentarer
Vis kommentarer