Fynsk bomber skadet før semifinale

Først havde han problemer med venstre ankel – nu har grønlandsk skytte forstuvet den anden, som ellers aldrig fejler noget

En skeptisk og bekymret Minik Dahl Høegh i Gudmehallerne tirsdag eftermiddag. Højre ankel makker ikke ret, men han VIL spille semifinale onsdag aften. (Foto: Ole Frederiksen)
En skeptisk og bekymret Minik Dahl Høegh i Gudmehallerne tirsdag eftermiddag. Højre ankel makker ikke ret, men han VIL spille semifinale onsdag aften. (Foto: Ole Frederiksen)

GUDME (Ekstra Bladet): Når GOG onsdag aften indtager eget parketgulv til den første DM-semifinalekamp mod Team Tvis Holstebro er det langt fra en kamp som alle andre. Dels står der en finalekamp på spil, dels er det første gang siden konkursen i januar 2010, de gule fra Gudme er så tæt på at være tilbage i det selskab, hvor klubben i 20 sæsoner konstant befandt sig.

Kampen onsdag aften blev da også udsolgt på seks minutter! Folk kimede forgæves kontoret ned for at samle løse stumper op, og tirsdag eftermiddag faldt der så lidt godter af til de hungrende fynboer, da gæsterne fra Holstebro returnerede 140 billetter fra udeholdets usolgte kvote.

GOG har været stærkt kørende i slutspillet, men cheftræner Jakob Larsen må se i øjnene, at en af truppens helt store profiler måske er ude af spillet – eller i hvert fald svækket – til den første halvfinale.

Foto: Lars Poulsen Håndbold Århus Håndbold henter skudstærk back i GOG

Minik Dahl Høegh forstuvede sin raske højre fod tidligt i træningen mandag eftermiddag, og tirsdag ankom han i civil – ude af stand til at træne.

- Jeg ville jo gerne, men fysserne sagde nej, og så er det nok klogest at lade være, siger Minik Dahl Høegh.

Han blev sparet i sidste slutspils-kamp på grund af problemer med venstre fod.

- Den højre er jeg aldrig vrikket over i, men det er så sket nu, og nu gør jeg bare alt for at blive frisk til kampen. Jeg SKAL blive klar, og det skal også nok gå. Nogle gange må man bare bide smerterne i sig, siger den grønlandske hardhitter.

Torsten Laen (tv.) fra KIF spillede en vigtig rolle, da han med en bolderobring 20 sekunder før tid og efterfølgende scoring sikrede KIF en 27-25-sejr mod GOG. Håndbold KIF slår Aalborg og hiver GOG med over i semifinalerne

Han erkender dog, at højre ankel er hårdt ramt:

- Den er meget hævet og helt blå, men jeg kan jo gå helt normalt, så jeg tror, der bliver spilletid til mig onsdag aften, siger Minik Dahl Høegh.

Fra Holstebro melder man om en raskmeldt trup, når man lige ser bort fra langtids-skadede Peter Balling.

GOG møder Tvis Holstebro onsdag aften kl. 18.30, og i den anden semifinale spilles første opgør kl. 20.30 mellem BSV og KIF.

1 kommentar
Vis kommentarer