Gamle drenge i hoppestemning

Konstantin Igropulo svingede den russiske tordenhammer, og bagefter var han bare - træt

Kasper Hvidt giver den fuld gas under jubelscenerne efter den sikre sejr over Århus Håndbold. (Foto: Anita Graversen)
Kasper Hvidt giver den fuld gas under jubelscenerne efter den sikre sejr over Århus Håndbold. (Foto: Anita Graversen)

AARHUS (Ekstra Bladet): Gamle mænd kan også hoppe – når de har vundet!

Ingen tvivl om, at KIF’s sikre sejr i Aarhus kom som en forløsning for bl.a. 40-årige Kasper Hvidt og 36-årige Bo Spellerberg.

Men det var en russisk tordenhammer, der i starten af anden halvleg sendte koldingensere og københavnere på sejrskurs. Fem gange i rap smadrede Konstantin Igropulo bolde i buret og lignede den verdensstjerne, han fortsat er. Syv scoringer i en kamp har bestemt ikke været hverdagskost, siden han i sommer skiftede fra Füchse Berlin til Kolding.

Konstantin Igropulo blev topscorer for KIF torsdag aften. (Arkivfoto: Ernst van Norde) Håndbold KIF Kolding tager første slutspilssejr i Aarhus

- Det er en lang sæson, og det handler på dette tidspunkt af sæsonen også om at overleve frem til slutningen af den. Vi har også skadede spillere. De står ganske vist på benene og deltager i spillet, men vi er også ramt, siger en lettet Konstantin Igropulo med henblik på den smalle, skadesramte Aarhus-bænk.

Konstantin Igropulo hamrer igennem. Russeren scorede fem gange i streg i starten af anden halvleg - og syv gange i alt. (Foto: Anita Graversen)
Konstantin Igropulo hamrer igennem. Russeren scorede fem gange i streg i starten af anden halvleg - og syv gange i alt. (Foto: Anita Graversen)
 

Hvad åd du i pausen – og har du mere af det?

- Haha. Nej, faktisk bruger vi ikke piller. Det, der virker, er, at vi bruger hovederne. Jeg fik frem chancer for at score, og så SKAL jeg score – det var mine øjeblikke. Det er for så vidt enkelt nok, det er i hvert fald meget lettere end at få det kollektive spil til at fungere. Hvis jeg eller en anden får chancer og scorer, så er det ikke så kompliceret, siger russeren.

Håndbold Danske stjerner kan miste tre titler på en uge

Han indrømmer dog blankt, at flere hasarderede og mislykkede Aarhus-forsøg var med til at bane vejen for KIF-spillerne, der skal ransage deres hukommelser grundigt for at finde sidste kampe, hvor de førte så komfortabelt som ved 20-26 denne torsdag aften i Aarhus.

- Når man fører så stort til sidst, kan man tage det lidt mere med ro, og samtidig kom de mere under pres, fordi de spillede for deres eget publikum. For os kommer sejren på et godt tidspunkt, for vi henter ikke bare de to point – vi samler selvfølgelig også en masse selvtillid som hold med denne sejr. Det er den følelse, vi kan tage med os til den næste kamp, siger Konstantin Igropulo.

Så du føler dig mere fortrøstningsfuld nu?

- Lige nu føler jeg mig kun træt!

(Foto: Jens Wollesen/SJ-MEDIER) Håndbold Afgjorde vanvittigt håndbold-drama: Her er dommerens egen version

0 kommentarer
Vis kommentarer