Gamle Kasper tæt på Ribe Esbjerg

Ribe Esbjerg kan bruge den erfarne forsvarsspiller Kasper Nielsen, der for tiden er kontraktløs

Kasper Nielsen er på vej til Ribe Esbjerg efter at have siddet udenfor, siden sidste sæson, sluttede i Bundesligaen. Det har givet ham masser af tid sammen med datteren Vilda  (Foto: Ernst van Norde)
Kasper Nielsen er på vej til Ribe Esbjerg efter at have siddet udenfor, siden sidste sæson, sluttede i Bundesligaen. Det har givet ham masser af tid sammen med datteren Vilda (Foto: Ernst van Norde)

Efter at have holdt formen ved lige hos de danske mestre, KIF Kolding København er veteranen Kasper Nielsen på vej længere vestpå til Ribe Esbjerg.

Vestjyderne har efter seks måls-nederlag i Århus erkendt, at der er brug for noget fysik i forsvaret, så den tidligere Europamester har fået en henvendelse.

Se også: Mestrene brændte igen - men fik sejren

Kasper Nielsen, der i sidste sæson nåede at spille for både Füchse Berlin og Lemgo i Bundesligaen, har passeret de 40 år, men har ikke følt, at han er færdig.

Forsvarsspecialisten, der tidligere i karrieren var en frygtet skytte og kendt som Kasper Klask, har bare ventet på, at telefonen skulle ringe.

Efter Lemgo er han flyttet tilbage til Svendborg, hvor han tidligere har boet.

Se også: TV: Stjerne skudt i hovedet - to gange!

Hvis den nye kontakt vil munde i en aftale, vil Ribe Esbjerg være den niende klub, som den veltrænede spiller har optrådt for.

Han begyndte i Helsinge og via Helsingør og GOG ,har han været forbi Flensburg/Handewitt, Fåborg, Bjerringbro Silkeborg og som nævnt Füchse Berlin og Lemgo.

0 kommentarer
Vis kommentarer