Gammel Toft-sag truer: ’Jeg håber da ikke, Ungarn bærer nag’

Jesper Nøddesbo håber ikke, at Ungarn vil bruge René Toft Hansen-filmepisode mod dem fra før VM til at holde ham ude af 1/8-finalen

Ungarn har en klemme på Danmark og i særdeles René Toft. Måske bliver kan den blive afgørende for, om de lader ham spille med albueskinnen søndag i 1/8-finalen. Foto: Lars Poulsen.
Ungarn har en klemme på Danmark og i særdeles René Toft. Måske bliver kan den blive afgørende for, om de lader ham spille med albueskinnen søndag i 1/8-finalen. Foto: Lars Poulsen.

PARIS (Ekstra Bladet): Det kan blive et ganske uglædeligt gensyn med René Toft Hansen for de ungarske spillere i 1/8-finalen ved VM.

Altså, hvis holdet siger god for at lade den danske stjerne spille mod dem med den berømte albueskinne, som skal godkendes af Ungarn og andre modstandere. Måske har ungarerne grund til at sige nej.

Ved Bygma Cup en uge før VM’s start mødtes Ungarn og Danmark. Og her trak René Toft Hansen et rødt kort på den ungarske stregspiller Bence Banhidi, da danskere filmede ved at kaste sig bagover og lade, som om han fik et slag i ansigtet.

Toft filmede yderligere en gang i kampen uden selv at blive straffet for sin ugerning. Derfor kunne Ungarn måske finde på at straffe Toft og Danmark ved ikke at lade ham spille med sin albueskinne. Det scenarium har Jesper Nøddesbo ikke overvejet.

- Argh, jeg tænker ikke, der er gammelt nag fra Bygma Cup-kampen. Det tror jeg sgu ikke. Det håber jeg i hvert fald ikke. Men jeg skal ikke udtale mig om, hvad de går og pønser på, sagde Jesper Nøddesbo efter kampen mod Qatar.

Rykke sammen i bussen
Nøddesbo regner bestemt med, at Toft kommer på banen mod Ungarn. Også selvom de skulle have noget på ham.

- Jeg kan ikke umiddelbart se, hvorfor de ikke skulle sige ja. Men hvis René ikke må spille, så er der jo ikke så meget at gøre ved det. Så er spillet, som det er. Så må vi rykke sammen i bussen.

I landsholdslejren har de ikke talt om et scenarium uden Toft på banen i 1/8-finalen.

- Vi har fokus på en kamp af gangen. Det der med albuebeskytterne, det er noget, vi spillere har ladet ligge, og så tager lederne sig af det.

En tough modstander
Nøddesbo er glad for at have spillet mod Ungarn ved Bygma Cup, hvordan Danmark længe havde problemer, inden sejren på 24-21 blev sikret. Erfaringen fra kampen er værdifuld.

- De har nogle offensive backs, og det var vi ikke gode til at løse sidst. Så det har vi forhåbentlig en dags tid til at forberede os på. Det er en tough modstander. Det er et rigtig, rigtig godt hold.

Nøddesbo har stor respekt for Ungarn, og det mener han positivt.

- Det er med til at gøre, at vi bliver ekstra opsatte. Det overrasker mig, at de ender dér, hvor de gør i gruppen. De har et rigtig, rigtig fint hold, og vi havde utroligt svært ved at spille mod dem til Bygma Cup.

Danmark og Ungarn mødes søndag klokken 16 i Albertville.

Se også: En mand viste klassen: Her er de danske karakterer

Se også: Danmark får overraskende VM-modstander

Se også: Gjorde rent bord: Danmark qvaste Qatar

Se også: Vi har fået et positivt problem

13 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere