Annonce:
Annonce:

Giv ham bolden! Dansk stjerne var banens bedste

Danske karakterer: Ofte er det Mikkel Hansen, Mathias Gidsel og Niklas Landin, der tager rampelyset. Mod Spanien var Magnus Saugstrup den bedste

Der er ingen tvivl om, hvem der bruger længst tid foran spejlet i herrelandsholdstruppen, og særligt håret mener kollegaerne, tager særligt lang tid

Der er ingen tvivl om, hvem der bruger længst tid foran spejlet i herrelandsholdstruppen, og særligt håret mener kollegerne, tager lang tid
Annonce:
Følg Håndbold

Hej til Polen og så farvel igen!

Efter en kort smuttur og sejr på 26-23 over Spanien er Danmark finaleklar, men det blev for spændende i en periode i 2. halvleg.

Især 26-årige Magnus Saugstrup leverede på et vildt niveau - og det er i begge ender.

Han kom i vejen for meget i forsvaret og var iskold foran målet. Makkeren i forsvaret Henrik Møllgaard storspillede også.

Ikke overraskende var Niklas Landin igen helt afgørende, mens Mikkel Hansen lykkedes med flere detaljer, men fik også brændt et par straffekast.

Karakterskalaen går fra 0-6, hvor tre scorer topkarakter:

Her er de danske karakterer

 

Danmarks anfører fik god hjælp af forsvaret, men når spanierne kom igennem, hev han mange gange de HELT store redninger op! Gik amok før pausen, da en bold ramte ham ikke langt fra hovedet.

Foto: DHF

 

Kom ikke ind.

Foto: DHF

 

Havde en fæl afbrænder på et vigtigt tidspunkt, men scorede så kort efter.

Foto: DHF

 

Spillede fra start og var som ofte før med til at styrke forsvaret yderligere. Det gavner Danmark, at lillebror-Landin er inde, så Pytlick blot skal dække fløjen.

Foto: DHF

 

Den aflevering bag om ryggen til Hald var jo magisk! Men han brændte for meget, smed dumt bolden væk til sidst og missede så et par straffekast.

Foto: DHF

 

Kom ikke ind.

Foto: DHF

 

Spanien havde ofte svært ved at afslutte over midten, og når de gjorde, gavnede Møllgaards parader, så Landin fik dejlige arbejdsbetingelser i målet. En stor kamp.

Foto: DHF

 

Kom ind fra start til 2. halvleg med den korte vej til bænken og gjorde det fint i forsvaret, uden det var prangende. Ofrede sig, da han kastede sig på gulvet og fik fat i bolden.

Foto: DHF

 

Kom ikke ind.

Foto: DHF

 

Skyder og skyder. Ikke alt lykkedes. Nogle gange må Pytlick gerne slå bolden en gang mere i gulvet, mens han andre gange dog scorer ud af nærmest ingenting.

Foto: DHF

 

En fremragende kamp i begge ender! Når han får bolden på stregen, giver det ofte enten mål eller straffekast, så det er bare om at give ham den.

Foto: DHF

 

Scorede, men fik ikke nok spilletid til en karakter.

Foto: DHF

 

Fik den sidste del af kampen og scorede også et vigtigt mål.

Foto: DHF

 

Bankede ikke de 8-10 mål ind, som vi ofte ser, men når han så har et eminent blik for holdkammerater, er det stadig en fornøjelse at se - især angrebet, hvor han tørrede to spaniere ved at rulle dobelt.

Foto: DHF

 

Det har været en gave for Nikolaj Jacobsen at få ham ind til forsvaret, så lever landstræneren nok med, at backen kan have svært ved at score fra fløjpositionen.

Foto: DHF

 

Fik kun få minutter. Ikke nok til en karakter.

Foto: DHF

 

Han var rasende flere gange undervejs! Bl.a. da Emil Jakobsen - ifølge landstræneren - skulle have haft et straffe. Det blev for spændende med et kvarter igen, men Danmark red stormen af, hvor en time-out og syv mod seks-spil var klogt.

Foto: DHF

Interessen er eksploderet for Simon Pytlick. Her kan du se, hvor meget han kan komme til at tjene.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: