Annonce:
Annonce:

GOG er ny på førstepladsen

GOG strøg til tops efter 31-22-sejr over Århus - men fornøjelsen kan blive kort, hvis Tvis Holstebro vinder senere på aftenen

Minik Dahl Høegh scorede syv gange, da GOG i aftes -- i første omgang for en tid  -- er nr. 1 i ligaen (Foto: Anders Brohus)
Minik Dahl Høegh scorede syv gange, da GOG i aftes -- i første omgang for en tid -- er nr. 1 i ligaen (Foto: Anders Brohus)
Annonce:
Følg Håndbold

GOG's to nye nordmænd, målmand Espen Christensen og stregspiller Henrik Jakobsen med en hjælpende hånd fra grønlænderen Minik Dahl Høegh, røg med storsejren over Århus til tops i ligaen.

Selvom sydfynboerne kan prale med seks DM-titler, så er det altså snart mange år siden, at GOG sidst har været nr. 1. Det er helt tilbage i nullerne at det var tilfældet.

Det kan dog blive en kort fornøjelse, for Tvis Holstebro vil med en sejr senere på aftenen over KIF Kolding København stryge forbi med et point mere på kontoen.

Svensk legende skal hjælpe Mikkel Hansen i Paris

De to norske landsholdsspillere, som Danmark i november formentligt vil komme til at møde i Golden League i Oslo, leverede en imponerende indsats i en kamp, som havde muligheden for at blive en topkamp.

Efter 20 minutter var der kun GOG på banen, og nimåls-sejren var ikke et mål for stor i en kamp, hvor Århus efter en ellers fin start visnede og skød uden kvalitet.

Mens Espen Christensen fik fri efter 45 minutter og kunne sætte sig på bænken med en redningsprocent på 55, delte Henrik Jakobsen topscorertjansen med Minik Dahl Høegh. Begge scorede syv gange.

Henrik reddede Flensburg med sidste sekunds mål

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: