GOG vil præsentere norsk EM-helt

Den norske invasion til herreligaen fortsætter ufortrødent

Bjarte Myrhol har været en succes i Skjern. Andre danske klubber henter nordmænd i stor stil (Foto: AP)
Bjarte Myrhol har været en succes i Skjern. Andre danske klubber henter nordmænd i stor stil (Foto: AP)

Fyn er fin for nordmænd.

GOG fortsætter i hvert fald med at opruste med norske landsholdsspillere.

Nyeste navn på blokken er EM-helten, venstrefløjen Magnus Jøndal, som i følge norsk TV 2 i dag vil blive præsentere på Sydfyn.

Den 28 årige nuværende Arendal-spiller var den tredjemest scorende nordmand under EM i Polen, hvor Norge overraskende sluttede som nr. 4.

Magnus Jøndal er den anden nordmand, som GOG vil hente til næste sæson.

Fynboerne har bekræftet, hvad norsk presse har fortalt, at der er fynsk interesse for venstrebacken, Göran Johannessen, Viking Stavanger. Den lange langskytte gik glip af EM på grund af en fingerskade.

I forvejen råder GOG over den norske EM-målmand, Espen Christensen og den store stregspiller Henrik Jakobsen.

Det er ikke kun på Fyn, der er interesse for norske spillere, måske inspireret af Skjerns køb af den stærke stregspiller, Bjarte Myrhol og Aalborgs fund af stortalentet, Sander Sagosen.

HC Midtjylland vil i næste sæson forstærke sig med bl. a. EM-storskytten, Espen Lie Hansen, tidligere Bjerringbro-Silkeborg, samt venstrejhåndsskytten, Eivind Hagen, Fyllingen.

Sidstnævnte følger med kæresten, verdensmester Stine Skogrand til Danmark. Den norske landsholdsback skal i næste sæson spille for Silkeborg-Voel.

I Tvis Holstebro vil der i næste sæson også være en norsk EM-helt i form af målmand, Torbjørn Bergerud, der vil skifte svenske Lugi, Lund ud med Vestjylland.

SønderjyskE vil til gengæld miste sin norske EM-spiller, Magnus Gullerud, der krydser grænsen og spiller videre i Tyskland.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere