Green snød Eggert i tysk drama

Flensburgs sæson afgøres i løbet af 12 dage – onsdag aften tabte danskerklubben et vigtigt point i kampen om mesterskabet

Jannick Green trak det længste strå mod Anders Eggert. (Foto: Jens Dresling)
Jannick Green trak det længste strå mod Anders Eggert. (Foto: Jens Dresling)

Succes eller fiasko? Svaret falder i løbet af blot 12 dage for Anders Eggert og Co. i Flensburg Handewitt, der spiller med i den sjove ende af tre store turneringer. Men kan risikere at ryge ud af dem alle inden 1. maj!

Nu er det ikke fordi, de spilder tiden. Da Flensburg-spillerne onsdag aften gik på banen i Magdeburg, var det sæsonens 47. kamp om point.

Og det gik ikke godt, da Eggert, Toft Hansen, Kevin Møller, Rasmus Lauge og Lasse Svan - og uden en fingerskadet Thomas Mogensen – måtte nøjes med uafgjort 23-23 i Magdeburg.

I Nordsjælland Håndbold er man klar til at fortsætte kampen. (Foto: Lasse Kofod) Håndbold Håndbold-cirkusset fortsætter: Nu protesterer Nordsjælland

Dermed halser nordtyskerne et point efter Nikolaj Jacobsens Rhein-Neckar Löwen på førstepladsen i Bundesligaen – men for en kamp mere. Flensburg har otte runder tilbage i ligaen, hvor man bl.a. også skal møde THW Kiel, der lige nu ligner den eneste reelle udfordrer til Mads Mensah og Co. nede ved Mannheim.

Jannick Green stod en flot kamp for hjemmeholdet, der førte 11-9 ved pausen og i anden halvleg var i front med 18-13. Landsholdsmålmanden snuppede bl.a. et forsøg fra en helt fri Anders Eggert, der så kunne sidde og ærgre sig over afbrænderen den lange tur hjem i bussen.

Flensburg gik i offensivt forsvar, profiterede af det og sled sig oven i købet i front ved 21-23 kort før slut. Men kunne altså ikke modstå presset fra Green, Jacob Bagersted og Michael Damgaard, der kun fik plaffet et par bolde i kassen i løbet af en hårdt spillet kamp.

Tønder-spillerne var ellevilde efter den vanvittige afslutning. (Foto: SJ-Medier) Håndbold Udskældt dommerpar straffet efter kontroversiel dom

Kevin Møller stod længe stærkt i Flensburg-målet, men det var Matthias Andersson, der i slutfasen var lige ved at vende kampen til nordtyskernes fordel med fremragende parader.

Når danskerklubben vender hjem til Flensburg igen, venter et umådeligt hårdt – men også sjovt – program.

Skæbnen i Champions League afgøres 23. og 27. april i kvartfinalerne mod polske Kielce. 30. april møder spiller Flensburg semifinale mod Rhein-Neckar Löwen i den tyske pokalturnering, og vinder de den, er der finale 24 timer senere.

1. maj kan alt være evigt godt – eller forfærdeligt skidt.

Peter Ballings sæson kan være slut. (Foto: Anders Brohus) Håndbold Tvis-træner frygter slem Balling-skade: Det var et chok

0 kommentarer
Vis kommentarer