Håndbold-farcen total: Nikolaj Jacobsens tropper fik prygl i Polen - og i Kiel

Nikolaj Jacobsens tyske mandskab fik læsterlige klø, da de mødte det polske mesterhold Kielce i lørdagens Champions League-opgør

Det gik som spået af Nikolaj Jacobsen, da Rhein Neckar Löwens andethold fik tæsk af det polske storhold Kielce. Foto: Lukas Schulze/picture-alliance/dpa/AP
Det gik som spået af Nikolaj Jacobsen, da Rhein Neckar Löwens andethold fik tæsk af det polske storhold Kielce. Foto: Lukas Schulze/picture-alliance/dpa/AP
Følg Håndbold

Det tyske håndboldhold Rhein-Neckar Löwen har lørdag lidt af en udfordring, da de både skal spille mod den polske klub Kielce og den tyske storklub THW Kiel.

Klubbens Champions League-1/8-finale ude mod polske Vive Kielce var således sat til at skulle spilles klokken 16:00, mens de klokken 18:10 spillede Bundesliga-kamp små 1000 kilometer derfra - ude mod THW Kiel.

Hverken den danske træner eller klubbens bedste spillere var taget med til Polen. I stedet havde man valgt at sende andetholdet af sted, mens førsteholdet tog en tur til Kiel for at spille topkamp i den tyske Bundesliga. En kamp der blev tabt med 22-27 af Nikolaj Jacobsens tropper.

Det gik som forventet for de unge spillere, der stod over for en flok rutinerede herrer i form af blandt andre Jurecki, Dujshebaev og Bielecki, og allerede efter første halvleg var Rhein-Neckar Löwen håbløst bagud med 8-21.

Det polske mandskab tog ikke let på opgaven. De tyske reserver stod ingen chance og kom ikke nærmere i løbet af anden halvleg.

41-17 endte kampen, og dermed er Nikolaj Jakobsens tropper reelt ude af Champions League-turneringen, selvom de har et returopgør i Tyskland 1. april.

EHF tilbød Rhein-Neckar Löwen, at klubben kunne afgive sin hjemmebanefordel i returkampen i Champions League, men det valgte den tyske klub at sige nej til, da de havde spillet sig til fordelen.

Gennem længere tid har forholdet mellem Rhein-Neckar Löwen og EHF været på frysepunktet, og det europæiske håndboldforbund lægger ansvaret for farcen over på den tyske klub.

Nadia Nadim taler om drabet på sin far: - Vi fandt ham aldrig

Caroline rystet: Tilskuere ønskede død over hendes forældre

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+