Annonce:
Annonce:

Håndbold-heltens TV-kæreste: Jeg grinede også ad ham

Håndbold-stjernen Casper U. Mortensen får ros af TV-kæresten og studieværten Stine Bjerre Jørgensen, efter han lørdag var til stede, da en mand fik et ildebefindende under awardshowet 'Sport 2016' i Herning

Casper U. Mortensens Tv-kæreste Stine Bjerre Jørgensen var glad for, at han handlede på et hjertestop lørdag aften under sportsawardshow i Herning. Foto: Lars Poulsen/Claus Bonnerup.
Casper U. Mortensens Tv-kæreste Stine Bjerre Jørgensen var glad for, at han handlede på et hjertestop lørdag aften under sportsawardshow i Herning. Foto: Lars Poulsen/Claus Bonnerup.
Annonce:
Følg Håndbold

Mange grinede og undrede sig, da håndboldstjernen Casper U. Mortensen ikke kom på scenen under awardshowet 'Sport 2016' i Herning for at hente sin pris for 'årets jubelscene'.

Men grunden var alvorlig, idet Casper U. Mortensen var på toilettet samtidig med, at en mand fik et ildebefindende. Derfor tog han sig af manden og sørgede for at få en hjertestarter hen, inden til professionelle folk kom til.

Casper U. Mortensens kæreste, TV-værten Stine Bjerre Jørgensen, er mildest talt tilfreds med, at fløjspilleren missede sin præmieoverrækkelse, når det var i en heroisk sags tjeneste.

Annonce:

- Jeg har talt lidt med Casper efterfølgende. Der var jo ikke rigtig nogen, der vidste, hvad han havde gang i. Jeg grinede lidt ligesom mange andre, fordi han ikke kom på scenen. Men jeg synes, da det var dejligt, han var der for manden og handlede på situationen. Selvfølgelig bliver jeg glad på hans vegne, siger Stine Bjerre Jørgensen til Ekstra Bladet.

Oplevede lignende situation
Stine Bjerre Jørgensen var selv ude i en lignende situation for få måneder siden, hvor hun måtte træde til med en hjertestarter, da en person fik hjertestop, mens hun var i nærheden.

Derfor ved hun også, hvad kæresten gik igennem lørdag aften.

- Jeg har ikke givet ham nogen fif til sådanne situationer. Men efter min oplevelse talte vi det igennem, hvad jeg oplevede. Og nogle af de ting, vi talte, om poppede op i hans hoved. For eksempel, at det i mit tilfælde var vigtigt, at der hurtigt kom en hjertestarter. Så det tænkte han nok i situationen, hvor han også hentede en hjertestarter, siger hun.

Ambassadør for Hjerteforeningen
Den kendte TV-vært har selv stort fokus på folk med hjerteproblemer, når hun ikke er på skærmen.

Annonce:

- Jeg er ambassadør for Hjerteforeningen, så jeg finder det essentielt, at folk sætter sig ind i det at bruge en hjertestarter. Det har jeg også talt med Casper om.

TV-værten vil egentlig helst have fokus på de flotte priser, som blev delt ud til awardshowet, men skænker alligevel manden en tanke.

- Heldigvis har manden det godt nu. Det er det vigtigste. Men jeg synes egentlig, der var så mange flotte priser til det show, og de fortjener også opmærksomhed nu. Sådan har Casper det også, ved jeg.

Efter kærestens oplevelse lørdag aften er hun nu glad for, at han har gode folk omkring sig.

- Drengene på landsholdet har det så godt sammen, så de er gode til at give hinanden et kram og lave en joke med hinanden, når der er brug for den slags, så det er godt.

Prisvinders toiletbesøg skabte latter: Nu fortæller han den dramatiske sandhed

Prisvinder var væk: Grunden var meget alvorlig

Landsholdsprofiler tilføjer Viborg HK sæsonens første nederlag

Stjernen nægter at tale under VM: Nu frygter de, det breder sig

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: