Annonce:
Annonce:

Håndbold-profil efter tv-drama: Vi flækkede af grin

- Vi havde snakket om det, og så skete det! Nu håber kammeraterne, at Casper U. Mortensen ikke skal på toilettet lige op til kampstart i aften…

Morten Olsen modtog prisen på vegne af Casper U. Mortensen, hvis sene ankomst til Boxen vel næsten skriger på en nominering til næste års pris... Foto: Claus Bonnerup
Morten Olsen modtog prisen på vegne af Casper U. Mortensen, hvis sene ankomst til Boxen vel næsten skriger på en nominering til næste års pris... Foto: Claus Bonnerup
Annonce:
Følg Håndbold

AARHUS (Ekstra Bladet): - Nej, nej, nej – det ku’ vi ikke jo ikke vide, siger Morten Olsen, der måtte en uventet tur på scenen lørdag aften for at modtage Casper U. Mortensens pris for årets jubelscene.

Det, spillerne ikke kunne vide, var, at deres kammerat pludselig blev involveret i førstehjælp, da en mand besvimede på toilettet og slog hovedet i flisegulvet. Spillerne troede bare, Casper U. Mortensen havde glemt tid og sted!

- Vi sad ved bordet, og Casper sagde, han skulle på toilettet, haha, så det vidste vi godt. Der går så et par minutter, og så går de i gang med at varme op til at kåre årets jubelscene… Og så sidder vi jo bare og tænker, at HVIS Casper vinder den her, så er det F-A-N-T-A-S-T-I-S-K, hvis han ikke er her, fortæller Morten Olsen.

Annonce:

Han, Mikkel Hansen og alle de andre spillere var grådkvalte af grin, da Casper U. Mortensens navn blev råbt op – og fløjspilleren stadig ikke var kommet ind på sin plads i Boxen.

- Det er jo typisk Casper! Han er jo en type, der bare er lidt distræt engang imellem. Og så var han der bare ikke. Da han så vinder, flækker vi jo bare af grin. Det er jo det mest komiske, at manden vinder en pris – og så er han på toilettet!

- Vi håbede jo egentlig, at han kunne høre bifaldet, men han havde jo travlt med noget andet og langt mere alvorligt, fandt vi ud af. Det var godt, han kunne hjælpe en mand i nød.

- Også rart at vide, hvis der sker noget med en af jer på banen…

- Jaja, det er jo det. Så har vi Casper lige ved hånden. Han ved, hvad der skal gøres, siger Morten Olsen.

- Alt i alt så var det selvfølgelig en dramatisk forklaring – men samtidig en hylende morsom situation lige, da det skete, siger playmakeren.

Annonce:

Nu håber han og de andre i truppen, at Casper U. Mortensen ikke skal på potten lige op til kampstart kl. 20.15, når Danmark møder Island i den sidste testkamp inden VM.

Prisvinders toiletbesøg skabte latter: Nu fortæller han den dramatiske sandhed

Prisvinder var væk: Grunden var meget alvorlig

Håndbold-heltens TV-kæreste: Jeg grinede også ad ham

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
rockersagrockersagrockersagrockersagrockersagrockersagrockersagrockersag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: