Håndbold-stjerne var i livsfare

Håndboldstjerne med to blindtarme overvejer sagsanlæg mod tidligere klub

Konstantin Igropulo var døden nær, da han i forrige uge blev indlagt med blindtarmsbetændelse for anden gang (Foto: Ernst van Norde)
Konstantin Igropulo var døden nær, da han i forrige uge blev indlagt med blindtarmsbetændelse for anden gang (Foto: Ernst van Norde)

- Han kunne have været død.

KIF Kolding Københavns mangeårige direktør, Jens Boesen er ikke i tvivl.

Den russiske stjerne, Konstantin Igropulo var i livsfare, da han for godt to uger besvimede med stærke smerter og blev hasteopereret for anden gang for blindtarmsbetændelse.

Betændelsen fra en sidste rest af en ellers bortopereret blindtarm havde spredt sig ud i kroppen, men havde heldigvis ikke ramt leveren, da russeren blev hasteindlagt og opereret i en vis fart.

To blindtarmoperationer  er i følge den russiske kosmopolit lige til Guinness Rekordbog, hvis ikke det var fordi, at venstrehåndsskytten havde været udsat for lægesjusk, da han spillede i Füchse Berlin.

Derfor har Konstantin Igropulo antydet, at der kan blive tale om et sagsanlæg mod sin tidligere klub for manglende ’omsorg’.

- Konstantin Igropulo var i livsfare, siger Koldings direktør Jens Boesen om russeren, som efter halvanden uges sygeophold er kommet hjem, og i løbet af ugen vil få fjernet stingene fra operationen.

Da Konstantin Igropulo med vennen fra deres fælles Berlin-tid, Torsten Laen ankom til sygehuset i Kolding fik russeren øjeblikkeligt lagt drop direkte ind i årene, og i snart to uger har han været på en kraftig antibiotika-kur.

- Det er en meget afkræftet spiller, som er blevet udskrevet. Han har tabt sig seks kg, fortæller sportschef Lasse Boesen, der ikke tør sige, hvornår russeren ser i stand til at spille igen.

Konstantin Igropulo med sin kone (All Over Press)
Konstantin Igropulo med sin kone (All Over Press)
 

Se også: Håndbold-stjerne gennemgår blindtarmsoperation

Se også: Ny udvikling i konflikt: Lotte Grigel sendt på ferie

Årsagen til, at Konstantin Igropulo er vred på Füchse Berlin, er, at han sidste år ved juletid blev opereret, men lægerne på klinikken, som har ansvaret for Füchse Berlin-spillernes helbred, glemte de sidste 2 1/2 cm af den betændte blindtarm.

Da den russiske stjerne i sommer var hjemme på ferie i Rusland og fik stærke mavesmerter og derfor opsøgte et lokalt hospital, blev mistanken om blindtarmsbetændelse droppet, fordi han havde fået fjernet blindtarmen.

Allerede et par måneder efter operationen klagede Konstantin Igropulo første gang over smerter, men forgæves, og da var han fortsat Füchse Berlin-spiller.

- Nu forstår vi alle sammen bedre hvorfor, at Konstantin Igropulo har spillet, som han har gjort. Det har ikke været den spiller, som vi utallige gange har set være bedste russer, siger Jens Boesen.

- Han har skudt som en gammel mand, men nu har vi fået den rigtige forklaring.

- Nu skal vi bare være tålmodige og give ham den tid, som har brug for til at komme tilbage, siger Jens Boesen, der gerne erkender, at russeren er stærkt savnet i den nuværende situation, hvor de danske mestre bogstaveligt talt sejler rundt.

Mens det er ren nedtur i Champions League, er de 14 dobbelte danske mestre i ligaen ustabile som de andre, så KIF Kolding København er før kampen onsdag aften mod bundproppen fra Skive nr. 7, kun et point efter topholdene fra Aalborg og Århus med hver 10 point.

Se også: Wow! Landins breakdance-redning vækker opsigt

Når voksne mænd vinder store pokaler har de det med at vise hud. Til venstre jubler Konstantin Igopulo med EHF-trofæet i pole positon - til højre er det danske Hans Lindberg, der lige har været i baren efter en flaske champagne oven på Champions League-triumfen med HSV. (Privatfoto) Sport og Spil Tino: Sådan endte jeg nøgen - iført pokal

5 kommentarer
Vis kommentarer