Håndboldherrer er forberedte på ungarsk stjernecomeback

At storspilleren Laszlo Nagy er klar til at møde Danmark har ikke medfødt et stort chok i den danske lejr

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Det kommer ikke bag på det danske håndboldlandshold, at den ungarske stjernespiller Laszlo Nagy er blevet klar til at være med i søndagens VM-ottendedelsfinale.

Den 35-årige venstrehåndsspiller har ellers været ude med en skade siden Ungarns åbningskamp, men er blevet meldt klar til knald eller fald-kampen mod Danmark.

Dermed stiller ungarerne præcis, som danskerne har kalkuleret med, siger assisterende landstræner Henrik Kronborg.

- Vi har hele tiden regnet med, at han skulle spille kampen i dag, og det er det, vi har forberedt os på. Så må vi se, hvor meget han er i stand til at spille, siger Henrik Kronborg.

Højrebacken, der spillede 12 år i Barcelona, er stærk i både forsvar og angreb og har et godt øje til stregspilleren Bence Bánhidi.

- Han er en fast støtte og den største ungarske profil, så han skaber noget tryghed alene ved sin deltagelse. Han er en dygtig tovejsspiller og har stor betydning for deres hold, siger Henrik Kronborg.

Kampen mellem Danmark og Ungarn begynder klokken 16.

Se også: Sådan banker vi Ungarn

Se også: Ups! Ungarsk superstjerne klar mod Danmark

Se også: Den store VM-quiz: Hvor godt kender du Mikkel og co.?

Mikkel i bragende godt humør under VM. Stemningen er også fin, når han smutter i netbanken. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Mikkel og de andre: Så meget tjener VM-stjernerne

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere