Håndboldherrer får overkommelig EM-lodtrækning

Det topseedede danske herrelandshold i håndbold skal rejse mod syd, øst og vest i EM-kvalifikationen

Vejen til EM synes ganske overkommelig. (Foto: Ernst van Norde)
Vejen til EM synes ganske overkommelig. (Foto: Ernst van Norde)

De danske håndboldherrer skal møde Ungarn, Holland og Letland i kvalifikationen til EM i Kroatien i 2018.

Det står klart efter torsdagens lodtrækning Dubrovnik.

De danske herrer var topseedede ved lodtrækningen, og derfor var det allerede på forhånd givet, at kvalifikationsgruppen ikke ville blive den vanskeligste.

Fra andet seedningslag trak danskerne Ungarn, der også må betegnes som puljens næstbedste hold. Siden fulgte Holland fra tredje seedningslag, mens Letland blev trukket op ad bowlen fra fjerde lag.

- Jeg vurderer det til at være en fornuftig gruppe. Jeg kender ikke ret meget til Holland og Letland, men Ungarn er selvfølgelig et godt hold med mange gode spillere, siger landstræner Gudmundur Gudmundsson til Dansk Håndbold Forbund.

Det blev bestemt ikke en walkover mod Bahrain. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Danmark dinglede til OL efter store miniput-problemer

Der spilles udekampe og hjemmekampe mod alle hold. Puljens to bedste hold kvalificerer sig til EM, og det samme gør den bedste treer på tværs af de syv kvalifikationspuljer.

De første to kampe i EM-kvalifikationen spilles i november, siden følger to kampe i maj næste år, før kvalifikationen afsluttes i juni næste år ligeledes med to kampe.

Spanien protesterer over første missede OL siden 1976 (Foto: All  Over Press) Håndbold Spansk protest efter OL-exit: De vil ikke have os med

Den danske herrelandstræner i håndbold erkender, at det har været hårdt at blive dømt ude så tidligt i forløbet som landstræner. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Gudmundur: Min ’fyring’ var ubehagelig

0 kommentarer
Vis kommentarer