Håndboldherrer varmer op til OL-kvalen mod Tyskland

Det danske herrelandshold i håndbold tester formen mod Tyskland i en landskamp i Köln 1. april

Tyskland sendte Danmark ud af EM og vandt siden turneringen. Nu får Danmark og Gudmundur mulighed for revanche. (Foto: Lars Poulsen)
Tyskland sendte Danmark ud af EM og vandt siden turneringen. Nu får Danmark og Gudmundur mulighed for revanche. (Foto: Lars Poulsen)

De danske håndboldherrer har fundet en kvalificeret testmodstander forud for OL-kvalifikationen i april.

Danmark skal møde Tysklands nykårede europamestre i en træningskamp, som skal spilles i Köln 1. april, og det glæder landstræner Gudmundur Gudmundsson.

- Jeg er glad for, at vi får så stærk modstand i vores træningskamp op til OL-kvalifikationen.

- Og jeg glæder mig meget til et gensyn med Lanxess Arena, der forhåbentlig bliver fuldt besat, siger Gudmundsson til DHF's hjemmeside.

Landskampen finder sted i den imponerende Lanxess-Arena i Köln med plads til 19.000 tilskuere.

Håndbold-helt: Jeg kan blive fodboldtræner

Dagen efter kampen mod tyskerne rejser herrelandsholdet hjem til Danmark og fortsætter træningslejren indtil OL-kvalifikationen 8.-10. april i Herning.

Danmark kvalificerer sig til sommerens OL i Rio de Janeiro ved at blive blandt de to bedste hold i kvalifikationsturneringen, som også tæller Kroatien, Norge og Bahrain.

Det var Tyskland, som slog Danmark ud ved EM i Polen. Tyskerne vandt overraskende den sidste kamp i mellemrunden mod Danmark med 25-23.

Mikkel Hansen storspiller igen: EM har gjort mig sulten

Wilbek: Målet er mindst en OL-medalje i Rio