Håndboldkvinder får bank på brystet

Kvik forlader håndboldkvinderne før tid og overlader pladsen på maven til holdets anden hovedsponsor

Louise Svalastog og co. får nu AL-Bank på brystet. (Foto: Lars Poulsen)
Louise Svalastog og co. får nu AL-Bank på brystet. (Foto: Lars Poulsen)

Det danske kvindelandshold i håndbold mister en af sine to hovedsponsorer.

Køkkenvirksomheden Kvik har valgt at udnytte en mulighed for at stoppe sponsoratet, der ellers løb frem til slutningen af 2016.

- Vi har været meget glade for at samarbejde med Kvik omkring kvindelandsholdet, men vi har naturligvis respekt for, at de ønsker at markedsføre sig via andre kanaler, siger Dansk Håndbold Forbunds (DHF) direktør, Henrik M. Jacobsen, i en pressemeddelelse.

- Til gengæld glæder vi os over, at AL-Bank har grebet chancen og fået den eftertragtede eksponering på fronten, siger Henrik M. Jacobsen.

Marianne Bonde stopper med øjeblikkelig virkning sin håndboldkarriere for at pleje sin alvorligt syge mand. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Sygdom i familien: Landsholdsspiller stopper karrieren

Direktøren hentyder til, at Kvik hidtil har haft sponsorpladsen på maven af de danske landsholdstrøjer, mens den anden hovedsponsor, AL-Bank, har haft pladsen på ryggen.

- Arbejdernes Landsbank har stærke traditioner for at støtte sporten i Danmark.

- Vi har indtil nu været stolt rygsponsor af de danske håndbolddamer og glæder os til at kunne fortsætte vores engagement i kvindelandsholdet på brystet af trøjerne, hvor vi forventer rigtig gode eksponeringsmuligheder - blandt andet til VM i december, siger Lisbeth Holm Benattia, marketingchef i Arbejdernes Landsbank.

Danmark skal i december være vært for VM.

(Foto: Anders Brohus) Håndbold Afbud tvinger Klavs Bruun til ændringer på landsholdet

0 kommentarer
Vis kommentarer