Håndboldkvindernes vikar indkalder Lotte Grigel

Danmark har kun en venstrehåndet bagspiller med til et Golden League-stævne i Frankrig, der begynder torsdag

Heine Eriksen har indkaldt Lotte Grigel til landsholdet (Foto: Aleksandar Djorovic)
Heine Eriksen har indkaldt Lotte Grigel til landsholdet (Foto: Aleksandar Djorovic)

Team Esbjergs playmaker Lotte Griegel er sidste tilføjelse til den trup, som kvindelandsholdet i håndbolds midlertidige træner Heine Eriksen har indkaldt til træningssamling og Golden League-stævne i den kommende uge.

Det oplyser DHF i en pressemeddelelse.

- Lotte Grigel er trods sin unge alder en spiller med stor rutine, og selv om det egentlig er på højre back, vi mangler en spiller, så har jeg vurderet, at Grigels rutine og gode spil er det rigtige at supplere truppen med, siger landstræneren.

Se også: Danske håndboldprofiler melder afbud til Golden League

Dermed er Line Jørgensen den eneste venstrehåndede bagspiller i landstrænerens trup, og det har ikke været muligt at finde supplement efter afbud fra blandt andet Viborg HK's Louise Burgaard.

- Det er klart, at det bliver en udfordring kun at have en højreback i truppen, men vi skal bruge de kommende træninger på at få spillet til at fungere, ved at de øvrige bagspillere på skift supplerer på den position, siger Heine Eriksen.

Se også: Ekspert: Jan Pytlick er meget modig

Landsholdsspillerne mødes mandag i København til træningssamling, før man onsdag rejser til Golden League i Frankrig, hvor man spiller mod værtsnationen torsdag samt Norge og Polen lørdag og søndag.

Lotte Grigel er med i Heine Eriksens første landsholdstrup (Foto: Ole Frederiksen)
Lotte Grigel er med i Heine Eriksens første landsholdstrup (Foto: Ole Frederiksen)
 

Her er Danmarks endelige trup:

Målvogtere: Sandra Toft (Larvik HK), Rikke Poulsen (Viborg HK), Cecilie Greve (HC Odense)

Fløjspillere: Freja Cohrt Kyndbøl (Skive fH), Ann Grete Nørgaard (Team Tvis Holstebro), Anne Mette Pedersen (København Håndbold), Maibritt Kviesgaard (Team Esbjerg)

Stregspillere: Susan Thorsgaard (FCM Håndbold), Stine Bodholt Nielsen (Team Esbjerg), Sarah Iversen(HC Odense)

Bagspillere: Lotte Grigel (Team Esbjerg), Jette Hansen (Silkeborg-Voel) Nadia Offendal (HC Odense), Kristina Kristiansen (Team Tvis Holstebro), Line Jørgensen (FCM Håndbold), Olivera Jurisic (Skive fH), Stine Jørgensen (FCM Håndbold), Anne Mette Hansen (København Håndbold)

1 kommentar
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere