Håndboldprofil afventer kræft-dom

Skjerns Daniel Svensson frygter en ny kræftdiagnose. Han får svar fra lægerne om to uger

Håndboldspilleren Daniel Svensson kan have fået et tilbagefald i den kræftsygdom, han tidligere har kæmpet med tidligere. (Foto: Lars Poulsen)
Håndboldspilleren Daniel Svensson kan have fået et tilbagefald i den kræftsygdom, han tidligere har kæmpet med tidligere. (Foto: Lars Poulsen)

Håndboldspilleren Daniel Svensson fra Skjern Håndbold blev for nylig sygemeldt på ubestemt tid, da man frygtede et tilbagefald fra den lymfekræft, han ellers besejrede for godt et par år siden.

Nogle test i januar viste, at der var unormale tal, hvorfor han efterfølgende har fået foretaget flere prøver.

Endnu lever han dog i uvished om, hvorvidt han skal igennem et nyt forløb med kemoterapi.

- Jeg har otte-ti hverdage, indtil jeg får svar på analysen på biopsien, og så ved jeg, hvad jeg fejler. Formodningerne er, at jeg har fået et tilbagefald, men der er ikke nogen, der kan sige det med sikkerhed endnu. Så jeg går og venter på at få min dom, siger han til TV2 Sport.

Håndbold-profil melder fra til OL- og EM-kval

Der er fortsat mulighed for, at de unormale tal ikke stammer fra et tilbagefald, men Skjern-playmakeren forbereder sig på endnu en kamp.

- Det er svært at forholde sig til. Jeg prøver at være realistisk omkring det, og når lægerne formoder, at det er et tilbagefald, så er det det, jeg har tankerne på, siger han.

- Jeg prøver på at mobilisere kræfter til at blive klar til at tage endnu en kamp, lyder det Svensson, som også har landskampe for Danmark på sit cv.