Hårdt dansk program: Plejer at sove midt i første halvleg

Det bliver langt ud på natten, før de danske håndboldspillere falder i søvn, når de har været i kamp ved VM

Danmark har spillet alle kampe 20.45, og det er hårdt for blandt andre Kasper Søndergaard, der plejer at sove ved 21-tiden. Foto: Jens Dresling
Danmark har spillet alle kampe 20.45, og det er hårdt for blandt andre Kasper Søndergaard, der plejer at sove ved 21-tiden. Foto: Jens Dresling

Et solidt aftensmåltid på den anden side af midnat. Kortspil til langt ud på natten og en tur under dynen flere gange om dagen.

Mange af spillerne på håndboldlandsholdet må finde sig i en helt anden døgnrytme, end de er vant til, imens de forsøger at levere topresultater ved VM i Frankrig.

Hovedparten af Danmarks kampe er placeret klokken 20.45, og inden spillerne er tilbage på hotellet, er klokken omkring halv et.

- Jeg sov ikke før klokken tre, siger Kasper Søndergaard om timerne efter kampen mod Sverige mandag aften.

- Når vi kommer hjem fra kampene, skal vi have noget at spise, og ingen af os kan sove bagefter.

- I stedet laver vi alt muligt andet. Vi sætter os op i fællesrummet og spiller kort, og først efter noget tid begynder folk så at snakke om, at det giver mening at gå i seng, forklarer han

Da han troppede op til pressemøde klokken ti tirsdag formiddag, havde han allerede gennemført den første "morfar", for den tabte søvn skal indhentes i løbet af dagen.

- Jeg stod op kvart over otte, og så var jeg lige oppe på værelset efter morgenmaden og tage en halv time mere. Senere på dagen plejer jeg at sove lidt igen, siger han.

- Det er noget mærkeligt noget. Det er fuldstændig modsat af, hvad jeg er vant til hjemmefra. Jeg plejer at stå ved halv syvtiden og gå i seng mellem ni og halv ti, siger Kasper Søndergaard.

Den 35-årige veteran kan trods alt glæde sig over, at onsdagens møde med Bahrain er sat til klokken 17.45, men på fredag mod Qatar skal danskerne igen spille den sene kamp.

- Det går nok, men det bliver aldrig min yndlingsdøgnrytme, konstaterer Kasper Søndergaard.

Se også: Her er Guldmundurs VM-håb

Se også: Hylder Hansen og Landin: Det var nøglen i dramaet

Se også: Meget træt af dansk stjerne: Han har provokeret længe

7 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere