Hal-skandale spolerer Danmarks opvarmningsplaner

Derfor blev Danmarks opvarmningskamp i Tyskland flyttet

Gudmundur Gudmondssons opvarmningsplaner inden OL-kvalifikationen i Herning er løbet ind i nye problemer (Foto: Lars Poulsen)
Gudmundur Gudmondssons opvarmningsplaner inden OL-kvalifikationen i Herning er løbet ind i nye problemer (Foto: Lars Poulsen)

Europamestrene Tyskland er færdig med at bruge håndboldmekkaet Lanxess Arena i Köln.

Det mener i hvert fald vicepræsident, Bob Hanning, som ikke vil bruge spillestedet for den årlige Final 4 i håndboldens Champions League, når Tyskland og Danmark i fællesskab skal arrangere VM for mænd i 2019.

Årsagen er den store skandale, hvor de nykårede tyske europamestre er blevet skøjtet af banen af en af flere semifinalekampe om det tyske mesterskab i ishockey.

Det betyder igen nye problemer for landstræner Gudmundur Gudmundsson, hvis opvarmningsplaner inden OL-kvalifikationen i Herning i kølvandet på Flensburg Handewitts blokade af landsholdet snart må være spoleret.

Se også: 13.000 billetter solgt: Landskamp pludselig rykket efter hal-ups

De lokale ishockeyhelte Kölner Haie har overrasket alt og alle, og er i gang med at spille mod Red Bull München med den danske VM-spiller, Mads Christensen, tidligere Herning og SønderjyskE.

Da Kölner Haie fulgte op på en samlet sejr over mestrene fra Adler Mannheim med at blive semifinaleklar ved at slå rekordmestrene, Eisbären fra Berlin, havde Lanxess Arenas arrangementchef forhåndsdisponeret med, at kampene bare kunne byttes rundt.

Det kunne bare ikke lade sig gøre, og Europamestrene Tysklands jubelkamp fredag aften mod Danmark blev derfor smidt ud og flyttet et halv døgns tid til lørdag eftermiddag.

Med 13.500 solgte billetter af i alt 19.500 har flytningen fra fredag til lørdag ikke været så lige til og givet en masse besvær.

Flere pladser i udsolgt Boxen
Apropos billetter har Dansk Håndbold Forbund og Boxen i Herning skaffet yderligere tilskuerpladser til de ellers udsolgte OL-kvalifikationskampe mod Kroatien og Norge i Herning ved at bygge en tribune bag det ene mål.

Så modsat kvinderne forleden i Århus vil der være mere end fuld opbakning til Mikkel Hansen og Co. i Herning, når der spilles 8. og 9. april.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere