Hans Lindberg overfaldet i København: Fik stjålet værdifuld genstand

I et Facebook-opslag fortæller håndboldspilleren Hans Lindberg, hvordan han blev overfaldet og bestjålet i i det indre København

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Den danske håndboldstjerne Hans Lindberg blev i sidste weekend overfaldet i København, da han var på besøg i Danmark.

Det skriver Füsche Berlin-spilleren på sin Facebook-profil.

Overfaldet skete efter en aften i byen, og ikke alene blev han overfaldet, han fik også stjålet et meget sjældent ur.

Et ur, der kun er produceret i cirka 20 eksemplarer.

Specialfremstillet
Uret, som han mistede, er af mærket Hublot og blev fremstillet i anledning af HSV Handballs mesterskab i den tyske liga. Det har et helt særligt kendetegn. Klubbens logo er nemlig inde i uret, hvilket gør det let genkendeligt.

Ekstra Bladet har prøvet at få en uddybende kommentar til opslaget fra Hans Lindberg, men han har ikke ønsket at medvirke.

Til Ekstra Bladet fortæller han dog, at han har anmeldt overfaldet til politiet og givet dem de nødvendige oplysninger.

- Opslaget er et spinkelt håb om, at der er nogen, der bliver tilbudt uret, og jeg så samtidig har fået advaret folk, siger han til TV2 om overfaldet.

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

En del af en bølge
Ekstra Bladet har tidligere kunne berette om, at flere personer i det danske natteliv er blevet overfaldet og har fået deres dyre ure.

Sidste gang det skete var natten til søndag, da der blev stjålet ure for sammen lagt 1.000.000 kroner.

- Klokken 03:21 natten til søndag blev han passet op af gerningsmanden på Dronningens Tværgade. Her prøvede han at vriste uret fra offeret ved et tricktyveri.

- Men da det ikke lykkedes, kom fire andre mænd til, hvorefter ofret får fire slag på skrinet, siger vagtchef hos Københavns Politi Henrik Stormer.

Derfor har vagtchefen en opfordring til, hvad du skal gøre for at passe på dit ur.

- Man skal lade være at gå og flashe sine dyre ure. Men man har oftest et dyrt ur for at vise det frem, så det kan godt blive lidt svært. Det handler om at bruge sin sunde fornuft.

Det vides ikke, om overfaldet på Hans Lindberg og overfaldene fra søndag nat har relation til hinanden.

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Jeanette slap billigt efter hende og hendes kæreste blev overfaldet i deres bil. Men hendes kæreste måtte en tur på hospitalet - han er kommet hjem igen (Foto: Polfoto) Sport på vrangen Svømmestjerne i chok efter overfald: Han havde onde øjne

Speedway Nicki Pedersen efter nyt styrt: - Nakkekraven reddede mig igen

En ophidset Patrice Evra trækkes væk af holdkammerater efter sit voldelige sammenstød med en af klubbens egne fans. Foto: AP Sport og Spil Karatespark står ikke alene: De værste svinestreger mellem spillere og fans

Steffen Madsen blev spyttet på, da han godkendte en scoring. Foto: Sport og Spil 23-årig dommer overfaldet: Selvfølgelig var det slemt

1 af 3 Foto: Lars Poulsen
2 af 3 Foto: Lars Poulsen
3 af 3 Foto: Lars Poulsen