Annonce:
Annonce:

- Helt uforståeligt

- Jeg er blevet kimet ned af andre direktører i dag, og ingen kan se logikken, fortæller Aalborgs klubdirektør Jan Larsen om tilskuerløse kampe

Det er helt uforståeligt, at håndboldtilskuere stadig ikke må lukkes ind, mener klubdirektør i Aalborg. Foto: Ritzau Scanpix
Det er helt uforståeligt, at håndboldtilskuere stadig ikke må lukkes ind, mener klubdirektør i Aalborg. Foto: Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Håndbold

At den politiske genåbningsaftale ikke tillader tilskuere til håndboldkampe, vækker stor harme i sporten, der står midt i at afvikle årets slutspil.

- Det er så trist, og det gør ondt at læse, ligesom det er dybt frustrerende at skulle meddele vores fans og sponsorer, at de endnu ikke må komme til håndbold.

- Og det virker helt uforståeligt, når en ekspertgruppe siger, at vi godt kan bruge superligamodellen til håndbold, siger Jan Larsen, direktør i Aalborg Håndbold og medlem af Divisionsforeningens bestyrelse.

Han henviser til, at en ekspertgruppe anbefalede, at man kunne åbne for siddende tilskuere til indendørs sportsbegivenheder med tilskueropdeling i sektioner med op til 500 tilskuere i hver sektion. Den anbefaling fandt ikke politisk opbakning.

Annonce:

- Jeg er blevet kimet ned af andre direktører i dag, og ingen kan forstå det. Ingen kan se logikken, og vi ser virkelig frem til at høre årsagen. Det her berører jo også basketball og badminton, påpeger Jan Larsen.

- Vi kan ikke se, hvorfor vi er de eneste, der ikke må, når vi ser, at alt andet åbner – som biografer og teatre. Det er rigtig synd for alle de klubber, der bliver berørt. Da vi senest havde åbent for publikum, var der mig bekendt ikke et eneste smittetilfælde.

I håndboldsporten håber man på en lempelse fra 21. maj.

- Men hvorfor ikke nu? Der er klubber, der ikke når at møde deres fans og sponsorer og sige tak for i år, siger Jan Larsen og peger på de store konsekvenser, tilskuerløse kampe har for klubberne – ikke mindst økonomisk.

- De venter i forvejen på en afklaring omkring støtte til arrangementer for efteråret. De er endnu ikke afregnet, og jeg kender ingen klubber, der har fået at vide, hvad de er berettiget til i støtte.

Annonce:

- Men måske har vi ikke råbt højt nok – som de restauranter, der nu har fået fjernet den halve times frist med bordbestilling. Men vi har nok bare forventet det i forhold til ekspertgruppens anbefalinger, lyder det med et suk fra Jan Larsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: