Her er Pytlicks midlertidige afløser

Ulrik Wilbek har ansat en midlertidig afløser for Jan Pytlick

Heine Eriksen til højre er midlertidig landstræner for kvindelandsholdet (Foto: Ole Frederiksen)
Heine Eriksen til højre er midlertidig landstræner for kvindelandsholdet (Foto: Ole Frederiksen)

I dagene efter jul kom det frem, at Jan Pytlick og Dansk Håndbold Forbund stopper samarbejdet efter en skuffende EM-slutrunde.

Nu har DHF ansat en midlertidig afløser for Pytlick, og det bliver 50-årige Heine Eriksen, der skal stå i spidsen for kvindelandsholdet frem til 1. juni.

Ulrik Wilbek afviser, at der skulle være kold luft mellem ham og Jan Pytlick. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Wilbek undrer sig: Jeg pegede selv på Pytlick

Han bliver det som DHF kalder en 'overgangsfigur', og han får ansvaret, når der fra 19-22. marts spilles Golden League i Frankrig.

- Processen med at finde en ny træner for det danske kvindelandshold er virkeligt godt i gang, og i forhold til det kortsigtede arbejde med holdet, har vi fundet den optimale løsning ved at ansætte Heine Eriksen frem til 1. juni, siger sportschef Ulrik Wilbek i en pressemeddelelse.

Det var ikke en officiel DHF-kommentar, da pressechef Finn Tage Jensen sagde, at han håbede, at Jan Pytlick ville komme ned af korset inden påske. (Foto: Ole Frederiksen) Håndbold DHF beklager udtalelse om Jan Pytlick

Heine Eriksen arbejder allerede i DHF som U17-landstræner, og han har dermed været træner for de fleste af håndboldkvinderne i deres tidlige karriere.

Se Pytlick kritisere DHF her:

0 kommentarer
Vis kommentarer