Annonce:
Annonce:

Her samler nøgen Nøddesbo ind til forældreløse børn

Stregspilleren har smidt kludene i forbindelse med landsindsamlingen, og nu skal bar hud få danske hunkøn til lommerne

Jesper Nøddesbo viser vejen for herrelandsholdet. Og nu også i forbindelse med Danmarks Indsamling. (Foto: Lars Poulsen)
Jesper Nøddesbo viser vejen for herrelandsholdet. Og nu også i forbindelse med Danmarks Indsamling. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Håndbold

Han vandt sølv ved EM-slutrunden, men hiver formentlig førstepladsen hjem hos adskillige danske kvinder.

Jesper Nøddesbo er vant til at skære sig igennem forsvaret qua sin position som stregspiller, men selv er FC Barcelona-profilen nu også ganske godt skåret. Slutrunde efter slurtrunde har det fysiske pragteksemplar således også været fast inventar i finalefeltet, når det gjaldt kåringen af landsholdets lækreste.

Landsholdsprofiler sejrer to dage efter EM-finale

Den slags bliver nu forsøgt udnyttet i den gode sags tjeneste. Nøddesbo har således smidt klunset og gjort sig til reklamesøjle for det stort anlagt projekt Danmarks Indsamling, der støtter forældreløse børn verden over.

<p>Under titlen 'Hvad gør man ikke for en god sag!' fremviser Nøddesbo på Twitter et billede, hvor der ikke er efterladt meget til fantasien. Til gengæld efterlades et klart budskabet til de iagtagere, der falder over fotografiet.</p><p>Med to SMS-koder som midertidigt undertøj klæder landsholdsspilleren eventuelle bidragsydere på i forhold til at sende et beløb ind til landsindsamlingen til fordel for forældreløse børn.</p><p><a href="https://ekstrabladet.dk/sport/haandbold/article4730820.ece" id="_78c08499-11ac-4ac4-9277-66da5020a60c">Europas storklubber jagter brandvarm Landin</a></p><p>Det er et løfte til Danmarks Radios P3, der har fået skrueboldsspecialisten til at skrue op for charmen og vise sig frem, som naturen har skabt ham. Nøddesbo indvilligede således i at smide kludene, hvis radiokanalen kunne skaffe 20.000 kroner til det gode formål - altså støtten til de hårdt ramte børn.</p><p>Ikke alle er dog imponeret over udsigten. For Bo Spellerberg er der tale om et trist gensyn, eftersom KIF Kolding København-spilleren adskillige gange har set 'Nødde' uden klæder, fordi to håndboldspillere har delt værelse under EM-slutrunden.</p><blockquote class="twitter-tweet" lang="da"><p><a href="https://twitter.com/drp3">@drp3</a><a href="https://twitter.com/3Jesper">@3Jesper</a> Og det er så det syn jeg er vågnet op til hver dag den sidste måned... Er der slet ikke nogen der har ondt af mig??</p>— Bo Spellerberg (@spellerberg) <a href="https://twitter.com/spellerberg/statuses/428549736023748609">29. januar 2014</a></blockquote><script async="" charset="utf-8" src="//platform.twitter.com/widgets.js" type="text/javascript" /><p>Mens Spellerbergs besked på det sociale medie har humoristiske undertoner, er Danmarks Indsamling en anderledes alvorlig begivenhed.</p><p>Dette understreges af, at DR har ryddet sendefladen lørdag aften, hvor et stort indsamlingsshow skal danne rammen om én stor økonomisk håndsrækning til de mange millioner af forældreløse børn.</p>
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: