Her skal dansk tordenfløj spille næste sæson

Sidste år blev Casper U. Mortensen ramt af konkurs midt i en polsk slutrunde – i år har han fremtiden på plads, når kontrakten udløber til sommer

Casper U. Mortensen og Morten Olsen forbliver med stor sandsynlighed klubkammerater også i næste sæson. Foto: AP
Casper U. Mortensen og Morten Olsen forbliver med stor sandsynlighed klubkammerater også i næste sæson. Foto: AP

PARIS (Ekstra Bladet): Ved EM i Polen sidste år var alt kaos hjemme i HSV Hamburg. Klubben gik efterfølgende konkurs med et ordentligt brag, og Casper U. Mortensen stod pludselig arbejdsløs midt i en slutrunde.

I år er situationen helt anderledes rolig for den danske venstrefløj, der som sine wing-kolleger har haft enorm succes og nok at lave i de to første VM-opgør.

Klubmæssigt er han også på plads – eller i hvert fald meget tæt på at være det.

Københavneren kom ned til Morten Olsen i Hannover-Burgdorf på en kontrakt, der udløber til sommer, og der har været rimelig pæn rift om den træfsikre danske landsholdsspiller.

Flensburg har været på spil, fordi klubben er i markedet, efter Anders Eggert annoncerede sit stop og skifte til Skjern fra næste sæson. En tur op gennem Tyskland til den danske grænse kunne bringe Casper U. Mortensen tættere på kæreste og familien, men sådan kommer det ikke til at gå.

Casper U. Mortensen bliver efter alt at dømme i Hannover-Burgdorf, der med en fornuftig anden halvsæson i Bundesligaen kan komme ud at spille EHF Cup næste år – oven i købet med pæne vinderchancer i den sidste ende.

- Har du forlænget med Hannover?

- Ikke endnu.

- Du har på rygteplan været meldt ind som mulig afløser for Anders Eggert i Flensburg.

- Jeg kan godt forstå spekulationen, men det må du spørge min agent om. Jeg fokuserer udelukkende på VM og kan kun sige, jeg har det rigtigt godt i Hannover og nyder at spille der. Jeg nyder tilværelsen og at spille på et hold, der ligger nummer fem i Bundesligaen. Jeg har en god rolle på holdet, siger den danske tordenfløj.

- Det spiller vel også ind, at holdet bliver forstærket næste sæson?

- Jaja, det ser spændende ud. Nu må vi se, hvad der sker.

- Du går altså og lurer lidt?

- Nej, nu må vi se. Jeg er mere eller mindre sikker på, hvad jeg skal, men det er vigtigt for mig at sige, at jeg har VM i fokus – og alt det andet tager agenten sig af. Men jeg er ret rolig omkring job-situationen, siger Casper U. Mortensen.

Se også: Gjorde grin med landsholdskammerat på live-tv

Se også: Fløjene stjal billedet og kun én skuffede - se alle de danske karakterer

Se også: Prisvinders toiletbesøg skabte latter: Nu fortæller han den dramatiske sandhed

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere