Hvidt frygter ikke massakre i Barcelona

KIF Kolding København mangler et halvt hold til mødet med CL-mestrene Barcelona, men tidligere Barcelona-spiller Kasper Hvidt er ikke bekymret

Kasper Hvidt tror ikke på, at et amputeret KIF Kolding København vil blive skudt i sænk i Barcelona (Foto: Claus Bonnerup)
Kasper Hvidt tror ikke på, at et amputeret KIF Kolding København vil blive skudt i sænk i Barcelona (Foto: Claus Bonnerup)

Det er varmt i disse dage i Barcelona, og termometret kan fremvise temperaturer på den anden side af 20 grader.

Selv om modstanderen er Champions League-mestrene fra Barcelona med bl. a. Jesper Nøddesbo, og der skal spilles i den legendariske hal, Palau Blaugrana, der ligger klos op ad Camp Nou, forventer Kasper Hvidt ikke, at det vil blive nær så hedt at stå mellem stængerne i aftenens kamp.

KIF Kolding København vil ellers mangle et halvt hold, så man kunne frygte en massakre i samme størrelse, som i sidste sæson overgik Aalborg og ikke mindst KIF Kolding Københavns egne overmænd fra Zagreb, der tabte med henholdsvis 20 og 22 mål.

Da rådede Barcelona over den mest kyniske spiller af alle, Nikola Karabatic.

Se også: Ufattelig øretæve til Aalborg

Der er for Kasper Hvidts vedkommende  tale om et gensyn med en gammel arbejdsplads, som han med glæde ser frem til, fordi en håndfuld af Barcelona-spillere er tidligere holdkammerater.

Både fra de to år, hvor han passede målet for verdens mest vindende håndboldhold, men også de mange øvrige år i Spanien, hvor han kom i Palau Blaugrana med Ademar Leon, San Antonio, AG København og KIF Kolding København.

- Hvis jeg husker rigtigt, har jeg som modstander kun prøvet at vinde én kamp i Palau Blaugrana, og det var, da jeg sammen med Lars Jørgensen og Lasse Boesen blev spanske mester med San Antonio, siger Kasper Hvidt.

- Der er ikke mange hold, som kan vinde over Barcelona i den hal.

- Det er f.eks. tre et halvt år siden, at Barcelona sidst har tabt en hjemmekamp i Champions League.

- Uanset hvem vi ville stille op med i aften, vil vi have alt at vinde. Det sidste sker ikke, men jeg tror heller ikke, at Barcelona har tænkt sig at køre os over, fordi der vil ikke være ret mange tilskuere, så Barcelona skal bevise noget, siger Kasper Hvidt, som påpeger, at KIF Kolding København trods alt vil have sit normale så stærke forsvar med Lars Jørgensen, Torsten Laen og Lasse Andersson intakt.

Se også: KIF Kolding København knuste bundproppen

Det vil blive i den anden ende, at de danske mestre kan få problemer med at score, fordi de evigt småskadede Lasse Andersson og Bo Spellerberg vil være ret alene.

Dertil er listen over skadede siden den overraskende sejr over makedonske Vardar blev tilføjet yderligere to navne, venstrehåndsskytterne Kasper Irming (fiber i lysken) og Simon Jensen (læderet korsbånd).

På listen står i forvejen en tredje venstrehåndsskytte, russeren Konstantin Igropulo, samt målmand Marcus Cleverly og den svenske landsholdsplaymaker Lukas Karlsson, mens en anden svensker, Martin Dolk, har fået ophævet kontrakten og er rejst hjem.

Tre såkaldte akademispillere, Nikolaj Enderleit, Sebastian Augustinussen og Jacob Kühne, vil bemande udskiftningsbænken, og de vil under alle omstændigheder få deres livs håndboldoplevelse. En fjerde, Jakob Stork, skulle have været med, men der gik koks i flybilletten.

- Jeg vil fortælle dem, at de skal nyde kampen, siger Kasper Hvidt.

-  Der er noget højtideligt over at spille i Palau Blaugrana.

- Selv om du ikke vil tænke over det i kampens hede, men det er altid hyggeligt at hilse på gamle holdkammerater siger Kasper Hvidt, som sammen med tidligere holdkammerat Jesper Nøddesbo nok skal tænke sig om en ekstra gang, hvis de vil have fat i bolden på samme tid.

Aftenens dommerpar, tyskerne Lars Geipel og Marcus Helbig, trak det røde kort frem, da de to udkæmpede en kamp om bolden i Parken tilbage i 2012, da Barcelona blev slået af daværende AG København.

0 kommentarer
Vis kommentarer