Annonce:
Annonce:

I onsdags kunne han hverken hoppe, løbe eller skyde

Den gamle landsholdsspiller rejste sig nærmest mirakuløst efter endeløse behandlinger og spillede brandkamp mod Wisla Plock

Nikolaj Markussen og Michael V. Knudsen indtog to af hovedrollerne, da BSV overbevisende slog Wisla Plock. De scorede syv mål hver. Foto: Anita Graversen
Nikolaj Markussen og Michael V. Knudsen indtog to af hovedrollerne, da BSV overbevisende slog Wisla Plock. De scorede syv mål hver. Foto: Anita Graversen
Annonce:
Følg Håndbold

SILKEBORG (Ekstra Bladet): Fire-årige Viktor går helt vildt op i, om BSV vinder eller taber. Humøret stiger flere grader sådan en søndag, når BSV rent faktisk smadrer Wisla Plock med ni – ikke mindst fordi farmand er en af krigerne på banen.

Michael V. Knudsen vendte tilbage til aktiv tjeneste med maner i en kamp, hvor tårnskytten Nikolaj Markussen var en anden stor profil. Syv scoringer fra hver – og gryden med superlativer var ved at flyde over efter 34-29 over polakkerne.

- Michael V. Knudsen er forrygende. Det er en fornøjelse at spille sammen med den bedste stregspiller, jeg har været på hold med i min karriere, siger således den snurrige playmaker Sebastian Skube.

I onsdags kunne Knudsen intet. Torsdag en del. Søndag kunne den 38-årige alt.

Annonce:

- I onsdags kunne jeg hverken hoppe, løbe eller skyde. Men det var første dag, hvor jeg kunne mærke: Hov, nu begynder der sgu at ske et eller andet i min krop. De der knive, jeg har haft i ryggen i tre uger, begyndte at give sig lidt, og så skete det faktisk fra den ene dag til den anden, fortæller ’old blue eye’, der selvfølgelig har fået flået nummer 77 af trøje-ryggen.

Michael V. Knudsen. Onsdag kunne han intet - søndag bankede han syv bolde i mål. Foto: Anita Graversen
Michael V. Knudsen. Onsdag kunne han intet - søndag bankede han syv bolde i mål. Foto: Anita Graversen

- Jeg har selvfølgelig også gået rigtigt meget til behandling. Jeg har været til kiropraktor, jeg har fået daglige behandlinger, laser og akupunktur og så videre. Gigtpiller dæmpede ikke noget, fordi det sad så dybt, siger Michael V. Knudsen, der i sin hidtil eneste kamp i sæsonen fik et ordentligt hug til ribbenene nede i Schweiz.

- Det er pudsigt, det sker fra den ene dag til den anden. Vi havde let træning fredag, og jeg prøvede lidt i går. Men jeg har jo ikke trænet i tre uger, så jeg gik jo også ind til kampen, du ved sådan lidt… Hvad kan jeg overhovedet holde til?

- Hvad med timing og screeninger, hvordan føles det mod et stærkt hold som Plock? Det var vist en af de dage, hvor rutinen kom til sin ret. Jeg har været i det game i mange år, men reelt anede jeg ikke, hvad jeg kunne bidrage med, siger Michael V. Knudsen.

Annonce:

Han er helt tydeligt glad grænsende til det lykkelige for endelig at kunne spille håndbold igen – og roser en anden holdkammerat: 211 cm lange Nikolaj Markussen.

- Markussen gør det godt i dag, og det er meget vigtigt. Han er manden, der skal åbne ude bagfra. Vi har jo let ved at komme til ret gode chancer, og det var fedt at se, at vi magter det i dag. Vi spillede ligesom i foråret, hvor HOLDET begyndte at fungere for alvor. Den base kører vi selvfølgelig videre på. Vi ved, hvor vi har hinanden henne, siger Michael V. Knudsen.

Nikolaj Markussen er også pænt glad i låget:

- Selvfølgelig er vi rigtigt glade for at vinde – og specielt over at vinde så stort. Det kan blive vigtigt i den sidste ende. Vi har vundet de to kampe, vi på forhånd snakkede om, vi gerne skulle slå til i.

- Det er de to sejre, der betyder, vi har muligheden for at gå videre. Om det så er realistisk og kan lykkes, det er noget andet, men vi har givet os selv muligheden for stadig at drømme, og det er rigtigt dejligt, siger Nikolaj Markussen.

Annonce:

Nikolaj Markussen er ikke landsholds-aktuel - søndag spillede han ellers helt op til landsholdsklasse. Foto: Anita Graversen
Nikolaj Markussen er ikke landsholds-aktuel - søndag spillede han ellers helt op til landsholdsklasse. Foto: Anita Graversen

Tårn-flækkeren er hverken med i landstrænerens A- eller udviklingstrup. Og er ikke blevet

Har du sagt nej til landsholdet?

- Det har jeg ikke. Jeg tror simpelt hen ikke, jeg er den rigtige til at svare på det spørgsmål.

Hvis hun nu havde spurgt, om du ville med i udviklingstruppen, ville du så have sagt nej, det er jeg for gammel til?

- Det ved jeg ikke. Allan Damgaard er jo to år ældre end mig, og han er udtaget. Men vi har et hårdt program, og det er jo en vurderingssag, om kroppen har overskud til at tage med på sådan en tur. Det har jeg ikke taget stilling til, da spørgsmålet ikke er aktuelt.

- Det kan være, han tænker: Ham der har brug for lidt pause, og det er da pænt af ham. Nu ved jeg, jeg får en uge til at passe og pleje mig selv, og så spiller vi ellers onsdag/søndag resten af året.

Guld-Mikkel sælger billetter i Boxen

Gamle Knudsen snydt for sin store drøm

Hvorfor er han ikke på landsholdet?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: