Inden braget mod Danmark: Svensk forsvarskæmpe ude

Den svenske håndboldprofil Jesper Nielsen er rejst skadet hjem fra VM og er ikke med mod Danmark

Den svenske forsvarsgeneral, Jesper Nielsen, må udgå før skæbneopgøret om Danmark. Foto: Fredrik Sandberg/TT/Ritzau Scanpix
Den svenske forsvarsgeneral, Jesper Nielsen, må udgå før skæbneopgøret om Danmark. Foto: Fredrik Sandberg/TT/Ritzau Scanpix

Det svenske håndboldlandshold stiller svækket op til mødet med Danmark i den sidste mellemrundekamp ved VM onsdag aften.

Tirsdag er Rhein-Neckar Löwen-spilleren Jesper Nielsen meldt endeligt ude af VM, efter han har siddet ude med en skade i de seneste kampe.

Det oplyser Det Svenske Håndboldforbund på sin hjemmeside.

- Jeg og den medicinske stab har gjort alt for, at jeg kan komme til at spille igen, men desværre må vi indse, at jeg ikke kan spille i denne uge.

- Det føles forfærdeligt ikke at kunne bidrage mere, men jeg tror og håber, at holdkammeraterne kan indløse billetten til semifinalerne, siger Jesper Nielsen.

Streg- og forsvarsspilleren bliver erstattet med Skjern-bagspilleren Jesper Konradsson.

I forvejen er Sverige svækket, da stjernespilleren Jim Gottfridsson er skadet. Han er fortsat i truppen, da man håber, at han kan blive klar til eventuelle finalekampe.

Hvis Norge som ventet slår Ungarn onsdag, skal Sverige besejre Danmark med mindst tre mål for at være sikker på at avancere til semifinalen. En tomålssejr kan også vise sig at være nok.

Henrik Toft erstattede sin skadede bro René Toft. Foto: Jens Dresling Håndbold Toft søger timing og kamprytme efter forsinket VM-start
Lino Cervar var mildest talt utilfreds med de danske dommeres præstation. Foto: Ritzau Scanpix Håndbold Helt utilstedeligt angreb på danskere: - Han er en dårlig taber!
- Ja, selvfølgelig er det da lidt underligt, men som udgangspunkt så har vi det mål, at vi gerne vil vinde kampen og komme brølende fra start som mod Norge og i starten af turneringen, siger Lasse Svan inden kampen mod Sverige. Foto: Jens Dresling Håndbold Dansk profil om uvant situation: - Selvfølgelig er det da underligt

12 kommentarer
Vis kommentarer