Inden skæbnekamp: Sygdom plager den danske EM-lejr

To sløje fløje - Mathilde Hylleberg og Lærke Nolsøe er ramt af maveonde

Anne Cecilie La Cour, til højre, som her muntrer sig med Fie Woller ved lørdagens træning, er kommet sig over sit maveonde. Foto: Lars Poulsen
Anne Cecilie La Cour, til højre, som her muntrer sig med Fie Woller ved lørdagens træning, er kommet sig over sit maveonde. Foto: Lars Poulsen

NANTES (Ekstra Bladet) Den danske lejr i Nantes mærkede ikke noget til de voldsomme uroligheder, der prægede mange af de franske storbyer lørdagen igennem, og som betød, at to kampe i Danmarks gruppe blev aflyst og udsat til i morgen.

Til gengæld måtte to af spillerne bukke under for en bacille, som muligvis har hærget den danske trup et stykke tid.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen fortalte ved lørdagens sene træning, at de to fløje Mathilde Hylleberg og Lærke Nolsøe var blevet tilbage på hotellet.

- Vi kan risikere, at det er noget omgangssyge.

- Så bliver de vel isoleret fra resten af truppen?

- Ja, men Hylleberg bor på værelse med Anne Cecilie La Cour, som også har haft en tur, så hun er højst sandsynligt resistent. Der har der ikke været de store problemer, men ellers passer vi selvfølgelig på.

- Jeg havde selv en tur den første uge om mandagen, inden vi tog til Norge forud for EM, og så er det ellers kommet lidt med mellemrum.

- Det er ikke noget, vi kan gøre så meget ved, for vi ved ikke rigtig, hvor det kommer fra, men vi tager vores forholdsregler, og lægen er hjemme på hotellet sammen med de to spillere, siger Klavs Bruun.

Ved træningens start spillede truppen som altid en rask fodboldkamp, hvor den nu friske Anne Cecilie La Cour viste gode takter sammen med Nadia Offendal.

Fire spillere deltog dog ikke i spillet med fødderne. Althea Reinhardt, Stine Jørgensen, Mette Tranborg og Stine Bodholt varmede i stedet op individuelt.

Se også: Derfor ender 'lorten' hos målmændene

Se også: Dansk EM-profil i tårer

Se også: Helt væk: Danmark ydmyget

7 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere