Indstiller karrieren: - Det er aldrig blevet helt godt igen

For mange skud i hovedet har givet Hanna Daglund vedvarende problemer med en hjernerystelse. Nu stopper hun

Daglund indstiller karrieren pga. problemer med hjernerystelse - det sker nemlig for ofte, at hun får bolden i hovedet, når hun vogter Viborg-målet. Foto: Ole Nielsen/Ritzau Scanpix
Daglund indstiller karrieren pga. problemer med hjernerystelse - det sker nemlig for ofte, at hun får bolden i hovedet, når hun vogter Viborg-målet. Foto: Ole Nielsen/Ritzau Scanpix

Håndboldklubben Viborg HK's målmand Hanna Daglund stopper karrieren på grund af vedvarende problemer med en hjernerystelse.

Den 25-årige svensker fortæller, at problemerne er opstået, da hun flere gange er blevet ramt af bolde i hovedet.

- Lige nu føler jeg, at der skal ro på alt, da jeg ikke kan have et almindeligt liv, som det er nu, siger Daglund i en pressemeddelelse fra Viborg.

- Jeg har fået bolden i hovedet flere gange, og det er aldrig blevet helt godt igen. Der har været perioder, hvor det har været okay, men så snart jeg laver lidt for meget, oplever jeg tilbagefald, forklarer hun.

Den svenske keeper kom til Viborg for to år siden, men det er ikke blevet til megen spilletid. Klubben ærgrer sig over, at miste Daglund, men mener, at beslutningen om at stoppe er den rigtige.

- Baggrunden for hendes stop er helt forståelig, og vi har fulgt hende tæt i genoptræningen, hvor der er gjort alt for at få hende tilbage.

- Men vi må også huske på, at der skal være et liv efter håndbolden, og derfor støtter vi selvfølgelig 100 procent op om beslutningen, siger cheftræner Jakob Vestergaard.

I den forgangne sæson nåede Viborg slutspillet efter en syvendeplads i grundspillet. Det lykkedes dog ikke holdet fra domkirkebyen at spille sig videre til semifinalerne.

Nikolaj Jacobsen taler med store bogstaver. Foto: Ritzau Scanpix. Håndbold Vred landstræner: - De burde skamme sig!
Henrik Møllgaard løfter jublende trofæet, mens et par unge GOG-fans forsøger at finde en grimasse, der kan passe. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Håndbold Øllgaard møder nok ind med et par tømmermænd på slæb
GOG kunne ikke vælte Aalborg omkuld. Foto: Ritzau Scanpix/HENNING BAGGER Håndbold Faldt helt sammen: Aalborg vinder guld!

7 kommentarer
Vis kommentarer