Jacobsen: Ikke et ord om guld

Nikolaj Jacobsen og Rhein-Neckar Löwen styrer ellers mod mesterskabet, men er blevet kloge af skade

Klog af skade vil Rhein Neckar Löwens danske træner, Nikolaj jacobsen ikke tale om mesterskab. Han har tidligere med Aalborg blevet dansk mester (Foto:  René Schütze)
Klog af skade vil Rhein Neckar Löwens danske træner, Nikolaj jacobsen ikke tale om mesterskab. Han har tidligere med Aalborg blevet dansk mester (Foto: René Schütze)

- Der er fortsat et stort arbejde tilbage.

Selv om træner Nikolaj Jacobsen og Rhein-Neckar Löwen, kom et skridt nærmere det tyske mesterskab med en sejr på 33-21 i den svære udekamp mod de tidligere mangedobbelte mestre og Europa Cup-vindere, Gummersbach, tør den gamle landsholdsstjerne klog af skade ikke tale om guld.

Holdet fra Mannheim er i front og har et lettere program end forfølgerne, Flensburg Handewitt og THW Kiel, som blandt andet mødes i næste måned i Kiel.

To år i træk er Rhein-Neckar Löwen med Mads Mensah blandt spillerne nemlig blevet snydt af de mangedobbelte mestre, THW Kiel, der lige som Bayern München på fodboldbanen altid vinder til slut...

Der var for to år siden to mål til forskel, mens forskellen i sidste sæson handlede to point, som afgjorde mesterskabet, så det er forståeligt, at Nikolaj Jacobsen fortsat bruger både seler og livrem.

Succesen er stor i det tyske for Nicolaj Jacobsen (Foto: AP) Håndbold Kæmpe-ros til dansk træner: Den bedste nogensinde

Rhein-Neckar Löwens største problem i slutspurten er, at fem af de resterende syv kampe er på udebane bl. a. mod stærke mandskaber som Füchse Berlin med Hans Lindberg og Wetzlar.

Udover at mødes indbyrdes har Flensburg Handewitt og Kiel også svære udekampe mod Magdeburg og Melsungen ved siden kvartfinalerne i Champions League og måske en Final 4.

Derudover har Flensburg-spillerne, Kevin Møller, Thomas Mogensen, Lasse Svan, Anders Eggert, Rasmus Lauge, Henrik Toft og den snart tilbagevendte Anders Zachariassen også en tysk pokal Final 4, hvor modstanderen i semifinalen er Rhein Neckar Löwen.

Kiel med Niklas Landin tabte i kvartfinalen for en sjælden gang skyld på hjemmebane til netop Flensburg Handewitt.

3 kommentarer
Vis kommentarer